A nap, amikor találkoztam Daemon Blackkel – Pepe Toth interjú + Nyereményjáték! – The day when I met Daemon Black – Interview with Pepe Toth + Giveaway

 *For the English version please scroll down! :)*

A könyves világban úgy gondolom, hogy a legtöbbeteknek nem kell bemutatnom Daemon Blacket. 🙂 Pár éve, amikor már a 200. alkalommal jött szembe ez a név, úgy éreztem, hogy bármi is legyen ez a sorozat, most már tényleg muszáj elolvasnom. 🙂 Mondanom sem kell, hogy alig néhány oldal után, mint oly sokan, én is a Luxen sorozat rabjává váltam, és egy kicsit több, mint egy hét alatt be is faltam mind az öt részt, nyíltan vállalva, hogy bizony Daemon Black engem is megkínálhatna egy adag sütivel. 😉 Ezek után sejthetitek, hogy mennyire izgatott lettem, amikor a Könyvmolyképző Kiadó megkeresett, hogy lenne-e kedvem eljönni a Pepe Toth dedikálásra és találkozni vele egy gyors interjú erejéig. Bár a magyar származású modell számos könyvborítón szerepel és rengeteg márka reklámarca volt már, azt hiszem, hogy legtöbben mégis egyből a Luxen sorozat rosszfiújával azonosítják. 🙂 Így a megtisztelő felkérésre az én a reakcióm is a sikkantás, vigyorgás és „TeJóÉgTalálkozhatokDaemonBlackkel” között váltakozott. 🙂 Ez úton is nagyon-nagyon köszönöm a lehetőséget, mert hatalmas élményben volt részem. 🙂

Csütörtökön nagyjából fél 12 körül értem a helyszínre, és már akkor rengetegen vártak kint. Miután az ajtót őrző lányoknak mondtam, hogy ki vagyok és miért jöttem, az egyikük felkísért az emeletre, ahol akkor még csak néhányan voltunk, köztük a Kitablar bloggere, Barbi is. Külön kiemelném, hogy levelezések, és üzenetek sora után hatalmas élmény volt végre találkozni Rácz-Stefán Tiborral.  Jót beszélgettünk, és nagyon sajnálom, hogy nem vittem el a Túl szép példányomat, mert most aláírhatta volna, de bízom benne, hogy lesz még lehetőségem találkozni vele. 🙂

Pepe nagyon aranyos volt, rögtön dedikált nekünk, és beszélgettünk egy picit csak úgy interjún kívül is. Vicces volt, mert “trollkodott” egyet a Jennifer L. Armentrout által dedikált könyvemmel, és miután csinált róla egy képet, elküldte Jennifenek, később pedig láttam, hogy végül az Insta történetei között kötött ki a kép. 😀 (Odanyilazta, hogy „Ez ki?” :D)

Bár eredetileg délre kaptam időpontot, végül mégis úgy alakult, hogy az én interjúm volt az első. Hát mondanom sem kell, hogy nagyon-nagyon zavarban voltam. 🙂 Pepe viszont hihetetlenül aranyos és kedves volt, sokat viccelődött, és nagyon közvetlen volt. Mivel szűkös volt az időnk és nem akartam nagyon feltartani, így nem írtam fel túl sok kérdést, de igyekeztem jókat kérdezni tőle. 🙂 Bár az interjúról eredetileg videofelvétel készült, sajnos a hang és a minőség nem lett a legjobb, így végül írásban olvasható a beszélgetésünk (lentebb azért megosztottam egy nevetős részletet a videóból, amit igyekeztem megmenteni, mert ezt a mosolyt komolyan vétek lenne kihagyni ;))

Íme az Interjú:

V: Hogyan kerültél be a modell szakmába?
P: Igazából ez itt kezdődött Magyarországon, de annyira nem foglalkoztam vele, mert akkor még profi szinten fociztam. Amikor kimentem Amerikába, akkor kezdtem el igazán modellkedni.

V: És megkérdezhetem, hogy hogy kerültél ki Amerikába?
P: Hát vettem egy repülőjegyet, és felültem a gépre… 😀 Nem, igazából a könyvek miatt.

V: A családoddal együtt mentél ki, vagy csak úgy egyedül?
P: Nem, csak úgy egyedül.

V: Hűha! És hány éves voltál akkor?
P: 22-23 éves voltam.

V: Kifejezetten felkértek, hogy legyél a Luxen borítómodellje, vagy csak voltak képek, amiket megvettek?
P: Az elsőnél megvették a képet. Az vicces volt, mert egy közvetítőn keresztül vették meg, és úgy kerültem fel a könyvre, de a többi, például az Origin borítóképe már direkt emiatt, kint készült.

V: A profi focizást még mindig csinálod?
P: Nem, pont most hagytam abba. Kicsit korán, de visszavonultam. Tavaly még játszottam, de végül úgy döntöttem, hogy másba kezdek.

V: Ezek szerint a modellkedés mellett még van valami?
P: Hát… 🙂 a modellkedés az ment eddig is, de mellette most már színészkedem is.

V: Igen ezt is felírtam a kérdések közé, hogy érdekelne-e a színészi pálya, de ezek szerint igen. 🙂
P: Igen, és ez most már egészen jól be is indult.

V: Mi volt az eddigi legemlékezetesebb vagy legklasszabb fotózásod?
P: Igazából sok jó volt, de ez főleg a fotóstól függ. Ha a fotóssal jó a viszonyom, akkor jó a fotózás. Ha nem, akkor lehet akármilyen az egész, az úgy nehézkesen megy. De egyébként úgy veszem észre, hogy velem könnyű kijönni. Ha egyet kellene mondani, talán az Armani-t mondanám.

 Az utolsó kérdéseim a videóban, mert bármilyen rossz is a hang, ezt látni kell. 🙂

Szövegesen:

V: Valaki kérdezte, hogy szerinted hasonlítasz-e e Daemon-ra belsőleg is valamennyire.
P: Szerintem igen. 🙂

V: Mivel kapcsolatban?
P: Hát, nem beszélhetek többes számban, mert van barátnőm, de… 😀 Én egyébként az elején sem vagyok olyan bunkó, mint Daemon, de utána hasonlítunk. 😀 De jók a húzásai Daemonnak. 🙂

V: Szintén valaki kérdezte, hogy mi volt az első benyomásod Dameonról?
P: Mi volt Daemon Black benyomása rólam? 😀
Mikor olvastam a könyvet, nekem az első pillanattól szimpatikus volt. Főleg azért, mert érzem a hasonlóságokat. De érdekes ez, hogy nemcsak külsőre hasonlít… hát külsőre nyilván, én vagyok a könyvön, de Jennifer nem ismert engem, mikor megírta a könyvet, és érdekes, hogy hasonlít a karakter is.

V: És volt valami vicces történeted azzal kapcsolatban, hogy te vagy a borítókon?
P: Persze! Sok volt, csak most nem tudom, hogy melyiket mondjam. 🙂 Volt egy olyan például, hogy pont utaztam át az országot Amerikában, és megálltam egy könyvesboltban. Valakihez mentem, és mondom, gyorsan veszek egy neki könyvet ajándékba. Pont ott volt két német tinédzser lány, akik nézték a könyveket, és mondják, hogy mennyire szeretik Jennifer könyveit, de így mellettem. Pont egymásra néznek, leveszek a polcról egy könyvet, és mondom nekik: „Melyiket? Ezt?” És így rám néznek… Full KO. És csak néztek, hogy ez mi? Hol van a kamera? Mondtam, hogy sehol, csak pont jókor voltunk jó helyen, és találkoztunk. Mondták, hogy “Úr Isten, ezt nem hiszem el!” Ez egy ilyen véletlen volt igazából. 🙂

Tényleg hatalmas élményben volt részem, és nagyon jól éreztem magam. 🙂 Remélem tetszett az interjú, és köszönöm, hogy elolvastátok! 🙂 Azok számára pedig, akik esetleg eddig nem olvasták volna könyveket, őszintén ajánlom az egész sorozatot! ♥

*Lentebb találtok még egy kis videót, amelyben Pepe angolul küldött egy fontos üzenetet nektek. :)* 

 Nyereményjáték

Bár nagyon sok szerzemény máris gazdára talált, 5 szerencsés nyertes gazdagabb lehet egy-egy Pepe által dedikált könyvjelzővel, vagy beragasztható matricával. Ehhez nem kell mást tenni, csak likeolni ezt a posztot a Facebookon, és kommentben megírni, hogy könyvjelzőt, vagy matricát szeretnél-e nyerni. 🙂 A nyereményjáték nemzetközi, és szerda éjfélig tart. (Érdemes figyelni, mert valószínűleg később is lesz még játék! ;))

The day when I met Daemon Black

I think in the book world I don’t have to introduce Daemon Black to the most of you. 🙂 A couple of years ago, when I came across this name about the 200th times, I felt that whatever this series was, I really have to read it right away. 🙂 Needless to say, that just after a few pages I became addicted to Lux series too, and in little more than a week I finished all five of the books, openly admitted that Daemon Black could offer me a cookie, too. 😉 After this you can guess how excited I was when the Hungarian Publisher of Lux series asked me if I would like to come to Pepe Toth‘s signing and meet him for a quick interview in Budapest. Although the Hungarian-born model is on several book covers and he is the face of many brands, I think that most of us are still identifying him with the “bad boy hero” of the Lux series. So when I got this amazing opportunity my reaction alternated between squealing, grinning like an idiot and  “OMGIwillmeetwithDaemonBlack”. 🙂 And it was such an amazing experience!

 

Pepe was very sweet, he signed my books right away and we talked a little before the interview. He was funny because he “trolled” a little with my Oblivion copy which is signed by Jennifer L. Armentrout. He draw an arrow and write “Who’s this?” , and he sent a pic of the page to Jennifer. Later I also saw the picture in his Insta stories. 😀

When the interview started, I don’t even have to tell you that I was very-very nervous. 🙂 But Pepe was incredibly nice, he joked a lot and he is very easy to talk to. Since our time was short, I didn’t ask him too many questions, but I tried my best to ask him great ones. 🙂 I hope you will like it. 🙂

My interview with Pepe Toth 

A: How did you get into the model industry?
P: Actually, it started here in Hungary, but I didn’t really engaged in it then, because I was playing soccer on a professional level. I really started modelling when I went to the U.S.A. 

V: Can I ask you how did you ended up in the U.S.?
P: You know, I bought a ticket and get up on the plane… 😀 No, I went because of the books. 

V: You went with your family or just alone?
P: No, I went alone.

V: Wow! And how old were you then?
P: About 22-23 years old.

V: Have you been specifically asked to be the cover model of the Lux series, or there was a picture they bought?
P: For the first book they bought the pic. That was funny, because they bought it through an agency, but the rest of the cover photos were made in the U.S. specifically for the Lux series.  
 

V: Are you still playing soccer professionally?
P: No, I just finished it. Maybe a little early, but I retired. Last year I still played, but now I decided that I try myself out in something else.

V: So this means besides modelling there is something else?
P: Well, I already did the modelling, but now I started acting beside it.  

V: I wrote this question up to myself, that if you would be interested in acting too, but it seems the answer is yes. 🙂
P: Yes, and it is going quite well.

V: Which was your most memorable or your coolest photo shooting so far?
P: There were plenty, but it mostly depends on the photographer. If I can get easily along with the photographer it’s a good shooting, if I can’t, it’s more difficult. But I think it is easy to work with me. 🙂 If I had to name only one, maybe I’d say my Armani shooting.

V: Someone asked, if you think that you are similar to Daemon somehow on the inside, too. 🙂
P: I think yes. 🙂

V: In what sense?
P: Well, I can’t speak in plural, because I have a girlfriend, but… 😀 I’m not as rude as Daemon at the beginning, but after that, we are similar. Let’s say that Daemon has some great moves.

V: What was your first impression of Daemon?
P: What was Daemon’s first impression of me? 😀
I found him likable from the first moment when I read the book. Mainly because I can feel the similarities between us. But it is interesting that we are not only similar on the outside… well, we are obviously similar on the outside because I’m on the book, but Jennifer didn’t knew me when she wrote the book, and it is interesting that the character is similar to me on the inside as well.

V: Do you have any funny stories because you are on the covers?
P: Of course! There were a lot, I don’t even know, which one to tell. 🙂 There was this one time, I was just traveling across America, and stopped at a books store. There were two German teenage girls in the store, who were browsing the books, and they were saying that they really like Jennifer’s books, just next to me. They looked that each other, I took a book from the shelf, and asked them: “Which book? This one?” And they looked at me, full Knockout. And they were just staring at me, like “What? Where are the cameras?” I said there are no cameras, we were just at the good place, at the good time, and met. They said “OMG, I can’t believe this!” Really, it was just a coincidence.

It truly was an amazing experience to meet Pepe. I hope you loved the interview and thank you so much for reading it! 🙂 And guess what? Pepe sent you a message. It’s really important, so make sure to check it out. 😉

Giveaway

5 signed bookmarks or signed stickers are up for grabs! If you want to be one of the 5 lucky winners just like and comment on this Facebook post with what would you like to win, a sticker or a bookmark. Open internationally! The giveaway is open until Wed, 30 Aug 2017, 18:00. Good luck! 🙂

One thought on “A nap, amikor találkoztam Daemon Blackkel – Pepe Toth interjú + Nyereményjáték! – The day when I met Daemon Black – Interview with Pepe Toth + Giveaway

  1. Hacer una búsqueda en Damon y Bing muestra que era un chico malo en los Estados Unidos. Parece un arresto en California. No dice por qué.

Leave a Reply