Colleen Hoover: All ​Your Perfects – Minden tökéletesed – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Colleen Hoover: All Your Perfects – Minden tökéletesed című regényét. Talán nem is létezik tökéletes házasság, de ha két ember igazán szereti egymást, meg kell küzdeniük  a nehézségekkel, nem adhatják fel. Kövesd végig az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

 

304 oldal

Kötéstípus: kartonált

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

ISBN: 9789635974252

Fordította: Sándor Alexandra Valéria

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Egy rég elfelejtett ígéret képes lehet megmenteni a kapcsolatot?

Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélybe sodorja a tökéletlen házasságuk. Az évek során felgyülemlett emlékek, a hibák és a titkok már eltaszítják őket egymástól. Az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, éppen az lehet, ami a szakadék szélére sodorta őket.

A Minden tökéletesed egy elgondolkodtató regény egy párkapcsolati gondokkal küzdő párról, akiknek múltbéli ígéreteken múlik a jövője. Szívszaggató, letehetetlen olvasmány.

Az év legfelkavaróbb szerelmi története – lehet-e együtt tökéletesen boldog két tökéletlen ember?

Add át magad a sodrásának!

Véleményem a könyvről

Colleen Hoover nagyon ért hozzá, hogy hogyan cincálja apró darabokra az olvasók szívét. Ez a könyv teljesen kimerített érzelmileg és totálisan taccsra vágott, mégsem tudok 5 csillagnál kevesebbet adni rá. Az biztos, hogy kell hozzá lelkierő, így mindenki számára olyan időszakban ajánlom, amikor nem egy kis könnyed romantikus történetre vágyik. 

A történet két idősíkon játszódik. A múltban vegignézhetjük, ahogy Quinn és Graham a véletlen vagy inkább a sors által egymásra találnak. Ahogy első pillanattól kezdve, mint két puzzle darabka illenek egymás életébe, és ahogy egy mindennél erősebb szerelem bontakozik ki közöttük.

A jelenben az életük mégis fájdalommal, gyásszal, könnyekkel, kimondatlan szavakkal, és egy kettejük közötti hatalmas távolsággal teljes. A szerelem még mindig ott van, de beárnyékolja mindaz, ami az elmúlt hét évben történt, és ami nem történt meg… Lassan mindketten falat húztak maguk köré, hogy a másik elől elrejtsék a szomorúságot, ami életük minden pillanatát átjárja, és ezt a falat talán barmilyen erős is egy szerelem, még az sem képes áthatolni.

Rengeteg mondanivalója volt ennek a könyvnek, és hihetetlen az a tehetség, amivel Colleen Hoover képes volt átadni azt a milliónyi érzelmet, amit a történet magában hordozott. Minden egyes szó a lelkem legmélyéig hatolt, és míg a múlt fejezetei mosolyt csaltak az arcomra, addig a jelenben a főszereplőkkel együtt sírtam. Tényleg nem tudok rá jobb szót mondani, mint hogy érzelmileg megterhelő volt.

A könyv vége keserédes lezárást kapott. Nem történt csoda, ahogy a legtöbb könyvben, Quinn és Graham élete nem teljesedett be úgy, ahogy azt ők szerették volna, de rájöttek, hogy nem csak egyféleképpen lelhetnek boldogságra, és a szerelmük erősebb lehet minden akadálynál, amit az élet az útjukba állít. Egy kicsit örülök is, hogy végre van egy történet, amely mer kicsit kilépni a klisék világából, ugyanakkor nem tudom, hogy azok számára, akik hasonló problémákkal küzdenek mint a szereplők, ez a könyv megnyugvást, vagy inkább mérhetetlen szomorúságot jelent-e, így mindenki számára csak gondos mérlegelést követően ajánlanám.

Mikor először olvastam a könyvet már akkor sejtettem, hogy végül egyébként <SPOILER> { mégis kap a történet egy igazi happy endes lezárást. Ebben a könyvben így konkrétan nem írta le az írónő, de már akkor úgy gondoltam, hogy a Hopeless sorozatból Six babája végül hozzájuk fog kerülni és ez végül meg is történt a Finding Perfects című novellában.}  

Összességében tetszett ez a könyv, és az írónő minden tiltakozásom ellenére gondoskodott róla, hogy ne tudjam letenni, de határozottan nem egy könnyed történet, így mielőtt bárki is kezébe venné a kötet, minimum egy nagy levegővételt és egy csomag zsepit ajánlok.

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Colleen Hoover idézetekkel játszunk! Minden állomáson egy klassz idézet vár rátok, fejtsétek meg melyik könyvben szerepel, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

“A szerelemnek két ember között kell maradnia, és ha nem így van, én inkább félreállok, mint hogy részt vegyek a versenyben.”

 

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[BLOGTURNÉ KLUB]

11.07 Readinspo

11.10 Kelly és Lupi olvas

11.13 Dreamworld extra

11.16 Fanni’s Library

11.19 Csak olvass! extra

11.21 Sorok között

11.24 Dreamworld

11.27 Csak olvass!

11.30 Veronika’s Reader Feeder

Leave a Reply