Colleen Hoover Regretting ​You – Elrontott életek – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover legújabb regénye, a Regretting you. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják az anya-lánya páros generációkon átívelő, érzelmekkel teli történetét, melynek legnagyobb kérdése: vajon sikerül-e  visszatalálniuk egymáshoz? 

Tartsatok velünk, ismerjétek meg Morgan és Clara sztoriját, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Szerző: Colleen Hoover

Fordító: Moldova Júlia

Oldalszám: 416

ISBN: 9789635619641

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

HOGY ​SZEDD ÖSSZE A SZILÁNKOKAT, HA NINCS RAGASZTÓ, AMI EGYBEN TARTJA?

Morgan Grant és tizenhat éves lánya, Clara, a legkevésbé sem szeretne hasonlítani egymásra.

Morgan elszántan meg akarja óvni a lányát attól, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, mint ő maga: túl fiatalon teherbe essen és férjhez menjen. Morgannek akkor félre kellett tennie az álmait.

Clara nem akar anyja nyomdokaiba lépni. És az ő kiszámítható anyukájával amúgy sincs bennük semmi közös, fikarcnyi sem.

Harcos természetükkel és egymásnak ellentmondó céljaikkal Morgan és Clara rettentő nehezen tud együtt élni. Csak Chris tud békét hozni a családi otthonba, Morgan férje, Clara apukája, a család oszlopa. De ez a béke darabokra törik, mikor Chris karambolozik – tragikusan és sok kérdést felvetve. A szívet tépő és tartós következmények jóval túlnyúlnak Clarán és Morganen.

Morgan küszködik, hogy megint felépítsen mindent, ami összetört körülöttük, és végül annál talál vigaszra, akitől a legkevésbé várná. Közben Clara egy olyan fiú felé fordul, akitől eltiltották. Minden egyes nap újabb titok, neheztelés, félreértés választja el anyát és lányát. Már-már annyira, hogy talán lehetetlen visszatalálniuk egymáshoz.

A RÉMÁLMOD, AMIT MÉGIS TÚL LEHET ÉLNI? NÉZZ A MÉLYÉRE!

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „#1 New York Times Bestselling Author Regretting YOU o 100 Novel COLLEEN HOOVER”

Véleményem a könyvről

Ismét egyértelművé vált számomra, hogy miért is Colleen Hoover az egyik kedvenc szerzőm. Egyedülálló és letehetetlen volt ez a könyv, ami második olvasásra is elrabolta a szívemet.

A történet két szemszögből íródott és igazából három szálon fut. Az egyik főszereplő Morgan, aki 17 évesen esett teherbe, majd hozzáment az akkori gimnáziumi barátjához, egy idő után otthagyta a főiskolát is, és végül főállású anya lett. A 34. születésnapján döbben rá, hogy a lánya hamarosan elmegy továbbtanulni, neki pedig diploma és munkatapasztalat nélkül kell majd valamit kezdeni az életével, ráadásul úgy érzi, hogy eddig soha nem érzett igazán szenvedélyt semmi iránt.
A könyv másik főszereplője Morgan 16 éves lánya, Clara. Clara-nak az anyukájával ellentétben van egy hatalmas szenvedélye, a színészkedés. A szülei viszont egyáltalán nem támogatják ebben, és nem is akarják, hogy ebbe az irányba tanuljon tovább.

Miután a család élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, Morgan és Clara sem tudja, hogy hogyan tovább, és mindketten elveszítik a lábuk alól a talajt. Mindketten úgy érzik, hogy talán már soha nem fogják megtalálni a közös hangot, miközben egyedül próbálnak megbirkózni a nehézségekkel, amit az élet az útjukba gördített.

Nagyon különleges és lebilincselő volt ez a történet, ami egy Young Adult és egy kortárs romantikus regény ötvözete volt. Nagyon érdekes volt anyaként és tinédzserként látni ugyanazt a szituációt, és azt hiszem, hogy bárki is vegye a kezébe ezt a könyvet, sok mindennel kapcsolatban talál majd új perspektívákat.

Nagyon aranyosan indult a történet, főleg miután megismertük Clara fura legjobb barátnőjét, Lexi-t és persze Miller Adams-t, aki csakúgy mint a legtöbb Colleen Hoover főhős, felkerült a könyves álompasik toplistájára. Aztán a könyv egy ponton nagy fordulatot vett, és onnantól kezdve úgy érzetem, mintha egy hullámvasúton száguldanék éppen a mélybe, és a kocsi talán soha nem fog már megállni velem.

Colleen Hoover ismét zseniálisat alkotott. Nagyon komplex és sokrétű volt ez a történet, ami rengeteg könnyet, küzdelmet és fájdalmat tartogatott, de ugyanakkor számos megmosolyogtató, szívmelengető pillanatnak is részesei lehettünk az olvasás során. Elmondhatatlanul tetszett, és hatalmas kedvenccé vált.

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Képzeljétek, még 2019-ben nyertem egy dedikált példányt ebből a könyvből egy #cohobookstack nevű versenyen, ahol a Colleen Hoover gyűjteményünket kellett lefotózni. Úgy néz ki, hogy az írónő értékelte a humoromat. 🙂 Ez néhány nappal a budapesti Colleen Hoover dedikálás előtt volt, ami sajnos végül elmaradt. Ez azóta is hatalmas szívfájdalmam, de bízom benne, hogy egyszer be lesz pótolva az esemény, és egyszer majd lesz lehetőségem találkozni az írónővel.

 

 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Regretting YOU”

Nyereményjáték

Mostani játékunk során Colleen Hoover hősnőié lesz a főszerep. Minden állomáson láthatjátok valamelyikük kissé hiányos nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a meglévő betűk alapján kitalálni, kire gondolhattunk. Ha minden állomást teljesítettetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyv egy példányát. 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

C_A_L_E   W_N_O_D

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

11/19 Sorok Között
11/20 Könyvvilág
11/22 Dreamworld – Idézetek
11/24 Dreamworld – Borítók
11/26 Veronika’s Reader Feeder
11/28 Fanni’s Library
11/30 Readinspo
12/02 Szaffi polca
12/04 Csak olvass!
12/06 Csak olvass! – Könyvjelzők, printek
12/08 Dreamworld

Leave a Reply