Disney ​– Micimackó: 5 perces történetek – Blogturné + Nyereményjáték

A Kolibri Kiadó ismét a Százholdas Pagonyba repít el minket legújabb kötetével, ahol néhány rövid történet erejéig újra találkozhatunk kedvenc csacsi, öreg medvénkkel és barátaival. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Kolibri Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Wohl Anita

Oldalszám: 196

ISBN: 9789634378372

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Üdvözlünk a Százholdas Pagonyban! Vegyél részt Micimackó születésnapi zsúrján, segíts megtalálni Nyuszi jókedvét, és játssz Zsebibabával! Ezt a kedvenc mesehőseidről szóló, 5 perces, rövid mesékből álló gyűjteményt bármikor olvashatod: alvás előtt, útközben, vagy amikor csak kedved tartja. Fantasztikus kalandokban lehet részed Micimackó elbűvölő világában, amelyek megédesítik az álmodat!

*További képekért látogass el a Hetedhét oldalára!*

Véleményem a könyvről

Talán nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknél a gyerek esténként alig fér el az ágyban, mert a fél Százholdas Pagony vele együtt alszik, hiszen A. A. Milne kedves szereplői az elmúlt 95 évben több millió gyerkőc és felnőtt szívét meghódították. 🙂

Szinte pontosan egy éve, hogy megvettük Bencének a szintén Kolibri Kiadós gyönyörűséges Disney Micimackó mesegyűjteményt, ami elindította őt a Micimackó iránti rajongás útján, éppen ezért nem is volt kérdés, hogy ennek a kötetnek is ott a helye a polcunkon.

A Micimackó – 5 perces történetek egy nagyon aranyos mesekönyv, amiben szép színes illusztrációkkal gazdagított rövid meséket találhatunk. Ahogy megszokhattuk, ezek a Micimackó mesék is barátságról, szeretetről és egymás segítéséről szólnak.

Bár nem mindegyik mese tetszett egyformán, de ez egy mesegyűjtemény esetén talán nem is olyan meglepő. Nekünk két kedvencünk volt, Az új Zsebiszitter és A nagy mézescsupor-mentőakció (ez utóbbi egyébként már létező mese volt, talán ezért is érződött erősebbnek).

A papír minőségével viszont nem igazán vagyok megbarátkozva és ezt a problémát már az 5 perces húsvéti történetek kapcsán is tapasztaltam. Szerintem nem túl gyerekbarát, mert elég könnyen gyűrődik. Ilyen szempontból a Disney Micimackó mesegyűjtemény sokkal jobb minőségű, és azon a fajta papíron szerintem a színek is sokkal szebben kijönnek, itt minden illusztráció kicsit halványnak érződik. 

Összességében nekünk nagyon tetszett ez a könyv, és bátran ajánlom minden Micimackó rajongónak, akár már két éves kortól. 

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

Nyereményjáték

Játékunk során az egyes állomásokon a Micimackó mesék egy-egy karakterének képzeletbeli mondatát találjátok. A feladat az, hogy kitaláljátok, hogy kitől származhat a mondat, és a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található szereplő nevét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Kolibri Kiadó által felajánlott példány a könyvből!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladvány:

“Hát nem egy csuda jó nap ez az ugrálásra?”

a Rafflecopter giveaway

Állomások:

12/06 – Veronika’s Reader Feeder

12/08 – Utószó

12/10 – Dreamworld

12/12 – Könyv és más

12/14 – Csak olvass!

 

One thought on “Disney ​– Micimackó: 5 perces történetek – Blogturné + Nyereményjáték

Leave a Reply