HATALMAS JENNIFER L. ARMENTROUT NYEREMÉNYJÁTÉK

.•*¨☆¸.•*´¨ •*´¨☆HATALMAS JENNIFER L. ARMENTROUT NYEREMÉNYJÁTÉK *´¨☆
☆¸.•´

Sziasztok!

Egy sokunk által szeretett írónő igazi kincseket küldött nekem a héten, és alig várom, hogy mindegyiknek szerető otthon találjak.   Mivel jövő héten végre ismét itt a Könyvfesztivál, így nem is lehetne jobb alkalom, mint hogy a blogon is ünnepeljük az olvasást egy szuper nyereményjátékkal! A játék során 4 db magyar nyelvű, Jennifer L. Armentrout által dedikált könyv kerül kisorsolásra. Igen, jól olvasásátok, mindegyik könyv DEDIKÁLT, és MAGYAR NYELVŰ! 

Köszönöm, hogy ilyen sokan, összesen 145-en szavaztatok a Könyvfesztiválos kérdésemnél, és hogy sokan adtatok tippeket alternatív megoldásokra is. Végül arra jutottam, hogy a játékot kétféleképpen hirdetem meg: Jelenleg két példány postázását tudom vállalni, két példányt pedig a Könyvfesztiválon, vasárnap délután lehet majd átvenni, vagy ha ez nem működik, postaköltség átvállalással is el tudom őket küldeni (ez utóbbi lehetőséggel külföldi játékosok is élhetnek). A játékhoz nem kell más tenni, mint a Facebookon likeolni a bejegyzést, és kommentben megírni, hogy melyik könyvet szeretnétek, aki pedig szeretné, hogy a kettes számú játék során is bekerüljön a neve a kalapba, írja bele azt is a kommentbe, hogy tudja-e vállalni a postaköltséget vagy a Könyvfesztes átvételt. Köszönöm szépen a megértéseteket, és remélem, hogy így is nagyon fog tetszeni a játék! Ritka kincsekről van szó, de mégis ha valakinek most nem sikerülne, kérlek ne csüggedjen, ígérem a jövőben is lesz még hasonló játék!  

*A megosztás és taggelés nem kötelező, de mindig nagyon-nagyon hálás vagyok érte!!    *

A nyereményjáték április 20. (péntek) éjfélig tart. Csak Magyarországi címre tudok postázni, kivéve, ha a nyertes vállalja a külföldre való postázás költségét. A játékban való részvétel feltétele az oldal kedvelése. Sok szerencsét Mindenkinek! 

Ha van kedvetek kövessetek az Instagramon is: https://www.instagram.com/upveronika/

Itt pedig feliratkozhattok a blogomra: https://veronikasreaderfeeder.com/subscribe/

A JÁTÉK ELÉRÉSÉHEZ KÉRLEK, KATTINTS A KÉPRE →

Itt meg is rendelhetitek a könyveket: 

White Hot Kiss

Oblivion 3

Leave a Reply