Jay McLean – Logan (Preston Brothers #2) – ARC Review + Giveaway

LOGAN – A PRESTON BROTHERS NOVEL (BOOK II) by Jay
McLean
Series: Preston Brothers
Release Date: October 1.
You can read my review of Lucas (Preston Brothers #1) here
BLURB
As a kid, Logan Preston was
a brat.
Through his teens, he became
the bad boy.
Now, at nineteen, no one
knows what the hell to expect.
***
High school dropout, Logan
Preston is a
good-for-nothing stoner.
A black sheep.
A disappointment.
The worst Preston Punk of
the lot.
At least that’s how everyone
in his small town
makes him feel.
But Logan Preston has
secrets.
Secrets so dark and so deep
below the surface that the only way he can fight them is to stay high, high,
high.
He wears cockiness as a
mask.
Arrogance as his armor.
Until one girl, one night,
asks one life-changing question:
What’s beneath the bravado,
Logan Preston?

*ARC kindly provided by the Author in exchange for an honest review*

Véleményem a könyvről
Bevallom, nem tudtam mire számíthatok Logan Preston-tól, és őszintén nem hittem, hogy Jay McLean túl tudja majd szárnyalni az ő történetével Lucas könyvét, sőt, odáig megyek, hogy az összes kedvencemet tőle. De megcsinálta. Egyszerűen tökéletes volt. Érzelmekkel teli, nyers és őszinte. Egy olyan történet, amely a kezdetektől beásta magát a lelkembe.
 
Logan a középső gyerek egy nagy családban. Már fiatalon, kilenc éves korában elveszítette az édesanyját, és azóta is gyászt hordoz a szívében. Problémás természet, aki kimaradt a gimiből, aki szereti a partikat és a lányokat, akinek minden hétvégéje a marihuána társaságában telik, akinek rengeteg barátja van, mégis mindig egyedül érzi magát, és aki nem találja a helyét a világban. A hétköznapokon keményen dolgozik az édesapja kivitelező cégénél, barátkozik, viccelődik, de mindeközben belül hatalmas harcok folynak a lelkében. Aztán egy nap egy új lány érkezik a városba, vörös hajjal, éles nyelvvel és szomorú szemekkel. Először nem is utálhatnák egymást jobban, de aztán valahogy megtaláljak a közös talajt, és megtalálják önmagukat egymásban.
 
Ez nem egy könnyű olvasmány. Könnyfakasztó, fájdalmas, torokszorító, de ugyanakkor gyönyörű. „Mi rejtőzik a virtuskodó felszín alatt, Logan Preston?” Én egy összetört fiút találtam, hatalmas szívvel és őszinte lélekkel. Logan karaktere talán a legösszetettebb az írónő eddigi főhősei közül. Annyi  réteget rejt a kemény felszín, hogy az írónő számtalanszor állította el a lélegzetem ezzel a fiúval. Aubrey-t is nagyon megszerettem. Imádtam, hogy szembe mert szállni Logan-el, és nem rettentette el a fiú kemény stílusa, és szintén nagyon tetszett, ahogy egyedül próbálta meg megtalálni a talajt a lába alatt, amely hihetetlenül nagy bátorságra vall.
 
Jay írásmódja kiemelkedő volt, mint mindig. Ez alkalommal is számtalan idézetet gyűjtöttem ki, és többször is előfordult, hogy azon kaptam magam, hogy egy-egy tökéletesen megformált mondatot újra és újra elolvasok, némán mozgatva az ajkaimat, és érezve mindent, amelyet a tökéletes szavak rejtenek. Ez annyira ritka kincs.
 
A legtöbb esetben titkon mindig azt szeretnénk, ha a könyvünk főhőse tökéletes lenne, de Jay McLean megmutatta, hogy egy suliból kimaradó, füves srác is lehet tökéletes a maga módján. Logan Preston ellopta a szívemet és a története 2017 egyik kedvencévé vált.
 
Jelenleg még mindig „Logan-landiában” vagyok, és úgy néz ki, hogy nagyon nehéz feladat lesz továbblépni ettől a kiemelkedő kötettől, amelyet a legőszintébben ajánlok!

My Review in English

I’ll be honest, I didn’t know what to expect from Logan Preston, and I’d never imagined that Jay McLean will outdo Lucas’s story, heck outdo all of her other amazing books with Logan. But she did. It was perfect. It was emotional, raw and honest, and it grabbed my heart from the very beginning. 

Logan is the middle child in a big family. He carries grief since he and his siblings lost their mom when he was only 9 years old. He is a troubled kid, who dropped out of high school, who likes parties, girls and to be high all weekend, who has a lot friends still he feels alone, and who can’t find his place in the world. On weekdays he works hard on constructions with his dad and his brother, he jokes around and yeah, sometimes he is an asshole, but inside he struggles. Then one day a new girl comes in town with red hair, sharp tongue, and sad eyes. Although they hate each other at first, then they find a common ground, and find themselves in each other. 

This book is not an easy read. It’s emotional, painful and gut-wrenching sometimes and it’s also beautiful. „What’s beneath the bravado, Logan Preston?” I found a broken boy with a beautiful heart and an honest soul. Logan’s character is maybe the most complex of all of Jay’s heroes and heroins. He is so amazingly layered, that Jay took my breath away with him several times. I truly loved Aubrey, too. Especially, when she didn’t take Logan’s shit and she fought back, and I also loved how she tried to found the ground under her feet by herself. She is so brave!

Jay’s writing was amazing as always, I marked so many quotes! Several times I just caught myself reading a perfect line over and over again, moving my lips silently and feeling her words. It’s amazing and this kind of talent is very rare. 

Most of the times we want for the hero of a book to be perfect, but Jay McLean showed us, that a high school dropout stoner can be as perfect as anyone else on his own way. Logan Preston stole my heart and his story became one of my favorite books of 2017.

I’m still in “Logan-land” right now and it seems I just can’t move on from this story, that I recommend with all my heart! 

My Favorite Quotes From the Book

“I am lost. 
I am high, floating. 
I am low, beneath the earth’s surface. 
I am night. 
She is day. 
I am darkness. 
She is light. 
(…) 
I am conflict. 
Aubrey kisses me again. 
And she is hope.

“She’s so perfectly imperfect, and perfect for me.”

“You know, for a guy who thinks that romance is dead, you sure are romantic, Logan no-middle-name Preston.” His hands land on my hips. 
“Only because you believe, Red.” 
“In romance?” I ask. 
He shakes his head. “In me.”

“My eyes water from the brightness of the lights, and I feel like I’m in heaven… and if this is heaven, I don’t ever want to come down to earth.”

“My world is chaos. 
Swirls of water. 
Riptides of emotion. 
My hand is busted. 
And my heart… my heart is looking at me from the other side of the window wondering who the fuck I am and how the fuck she got here.”

5 – ‘All the Feels’ – Stars

Purchase Links

➳ #1Click #NOW **FREE with Kindle Unlimited**
US: http://amzn.to/2kh2OfN
UK: http://amzn.to/2kh2PAn
CA: http://amzn.to/2kdvfuX
AU: http://amzn.to/2kczKpr

Add to GR: http://bit.ly/2gOlWwp

 
ALSO AVAILABLE IN THIS SERIES:
#1 Lucas – A Preston
Brothers Novel:
 
The Preston Brothers Series
is a spin-off of the More Than Series, and you can meet the More Men below:
Book 1 More Than This – Jake Andrews: Sweet jock.
Books 2 & 3 More Than Her/Him – Logan Matthews: Arrogant
asshat.
Book 4 More Than Forever – Cameron Gordon: High school
sweetheart.
***CURRENTLY FREE***
Book 5 More Than Enough – Dylan Banks: Broody, silent
Marine.
GIVEAWAY
 
AUTHOR BIO

Jay McLean is an international best-selling author and full-time reader, writer of New Adult Romance, as well as skilled procrastinator. When she’s not doing any of those things, she can be found running after her two little boys, playing house and binge watching Netflix.

She writes what she loves to read, which are books that can make her laugh, make her hurt and make her feel.

Jay lives in the suburbs of Melbourne, Australia, in a forever half-done home where music is loud and laughter is louder.

 

AUTHOR LINKS
Facebook | Fan Group | Web | Twitter | Instagram |


2 thoughts on “Jay McLean – Logan (Preston Brothers #2) – ARC Review + Giveaway

Leave a Reply