Jennifer L. Armentrout: The ​Burning Shadow – Lángoló árny – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadónál már kapható az Origin sorozat várva várt folytatása, amiben Luc és Evie mellett más régi kedvencekkel is találkozhatunk. A kötetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, egy szerencsés nyertes pedig meg is nyerheti a regény egy példányát.

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2021. december 3.
Eredeti megjelenés: 2019
Oldalszám: 600
Fordító: Mergl-Kovács Bernadett
ISBN: 9789635618101

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Teljesítsd be a végzeted! Evelyn Dasher és Luc útjai keresztezték egymást, és a lány egy szempillantás alatt a luxenek világában találta magát. Ráadásul arra is fény derült, hogy egykor nem volt ismeretlen számára ez a közeg. Ám nem csak a luxenek múltja rejt titkokat – Evie az emlékezetkiesése miatt több hónapra nem emlékszik az életéből, de érzi, hogy történt vele valami, amit nem tud felidézni, és nem is hajlandó senki elárulni neki az igazat. Ki kell derítenie, ki ő most – és ki volt valaha. De a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel. Kutakodásai közben egyre közelebb kerül Luchoz, az erős, arrogáns, éteri szépségű és rendkívül veszélyes originhez… aki valószínűleg szerelmes belé. És ahogy Evie lassan viszonozni kezdi a fiú érzéseit, akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy Luc vonzalma vajon neki szól-e, vagy egy rég létezett lány emlékének. Eközben új fenyegetés üti fel a fejét: egy influenzaszerű, halálos vírus, amit – a kormány sziklaszilárd meggyőződése szerint – a luxenek terjesztenek. A szörnyű betegség mindenkit megváltoztat, aki elkapja, pánikot keltve a már amúgy is az összeroppanás szélén álló országban. Ismerd meg Evie és Luc közös történetének következő fejezetét!

Véleményem a könyvről

Nagyon szerettem a Luxen sorozatot, így borzasztóan örültem, amikor megtudtam, hogy Luc is megkapja a saját történetét. Szerencsére eddig nem is kellett csalódnom, mert a sorozat első két része teljesen levett a lábamról és alig várom, hogy a következő kötetet is a kezembe vehessem!

A Lángoló árny ott folytatódik, ahol A legsötétebb csillag abbamaradt. Evie próbálja túltenni magát Micah támadásán és közben helyt állni az iskolában. Luc folyamatosan próbál segíteni neki megtalálni az emlékeit, de ez nem egy könnyű feladat, és eközben Evie kicsit elveszettnek érzi magát, hiszen Nadia-ra nem emlékszik, Evie-ként megélt emlékeit pedig a hazugságok miatt nem tartja valósnak. Mindeközben a volt barátnője, April az anti-Luxen kampány vezetőjévé válik a suliban, ráadásul felüti fejét egy furcsa vírus is, ami influenzaszerű tüneteket okoz és az emberek vagy meghalnak tőle vagy zombiszerű gyilkosokká válnak. Az emberekkel el akarják hitetni, hogy ez valamiféle Luxen vírus, de rájuk mégsem hat, így vajon mi lehet az igazság és ki mozgatja a háttérben a szálakat? 

Ez a kötet is rengeteg fordulatot tartogatott, olyanokat is, amire egyáltalán nem számítottam. Nem egyszer leesett állal pörgettem a lapokat. Szintén nagyon örültem, hogy sokat olvashattunk a Luc és Evie közötti kapcsolat fejlődéséről. 

Ha lehetséges, Luc-ot még inkább megszerettem ebben a kötetben. Imádtam, a vicces és arrogáns beszólásait, a nevetséges pólóit, a béna csajozós dumáit, és főleg, hogy mennyire vigyáz Evie-re, és hogy hogyan óvja őt. Evie karakterfejlődése is szép ívet írt le és a mellékszereplőket is megkedveltem, annak pedig külön örültem, hogy ebben a kötetben a Luxen sorozatból ismert karakterek is nagyobb szerepet kaptak.  

Összességében tényleg nagyon tetszett ez a rész is, és alig várom, hogy a következőt is olvashassam. Nem is tudom, hogy mért is maradt ki eddig, de szerintem most, hogy úgyis újraolvastam a második kötetet, hamar rá is vetem magam a harmadikra. 🙂 

 

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Jennifer L. Armentrout sokunk egyik kedvence, hiszen az ő könyvei garantáltan kiragadnak minket a szürkébb hétköznapokból. Most eldől, hogy mennyire imádod az írót! Minden állomáson egy-egy kötetéből találsz idézeteket, a feladatod, hogy beírd az adott kötet címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

 “Több probléma van a fejedben, pszicho-fiú, mint Medúzának, márpedig ami az ő fejében van, ahhoz képest egy bolond macskás nyanyáéban is megnyugtató csönd honol.“

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

12/03 Könyvvilág
12/05 Dreamworld – Idézetek
12/07 Veronika’s Reader Feeder
12/09 Sorok Között – Borítók
12/11 Hagyjatok! Olvasok!
12/13 Dreamworld
12/15 Fanni’s Library

One thought on “Jennifer L. Armentrout: The ​Burning Shadow – Lángoló árny – Blogturné + Nyereményjáték

Leave a Reply