Jennifer L. Armentrout: The ​Brightest Night – A legfényesebb éjszaka – Blogturné + Nyereményjáték

Folytatódnak Luc és Evie kalandjai, ugyanis decemberben megjelent az Originek sorozat harmadik része, A legfényesebb éjszaka a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ha ti is szeretnétek újra elmerülni a luxenek és originek világában, tartsatok velünk és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

 

Kiadó: Könyvmolyképző

Megjelenés: 2022. december 6.

Eredeti megjelenés: 2020

Oldalszám: 528

Fordító: Mergl-Kovács Bernadett

ISBN: 9789635971350 

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Luc megidézi a vihart… a vihar pedig maga Evie.

Alig egy évvel ezelőtt Evelyn Dasher világa a feje tetejére állt: biztonságos, hétköznapi élete hazugságnak bizonyult, és megtudta az igazat arról, hogy ki volt egykor, és kicsoda most.

Menekülni kényszerült, és a hármas zónában rejtőzött el, de tudja, ha nem tanulja meg uralni a képességeit, akkor veszélyt jelent. Veszélyt az ott élő közösség minden tagjára és még a jóképű, elképesztő természetfeletti erővel bíró Lucra is, aki bármit megtenne a lány biztonságáért. Ha kell, hazudik, alkudozik, könyörög, gyilkol. 

Vannak azonban olyan titkok, amelyekről még Luc sem tud, és ahogy Evie egyre jobban megismeri a képességeit, Luc tettei pusztító következményekkel járnak.

A luxen-arum univerzum legújabb darabja.

Véleményem a könyvről

Kicsit bajban vagyok ezzel az értékeléssel, mert bár a vége nagyon jó volt, szerintem a könyv első fele borzasztóan unalmasra sikerült, annak ellenére, hogy imádom ezt a sorozatot, Luccal, Daemonnal és a többi szereplővel együtt. Konkrétan az első 100-150 oldal után gondolkoztam, hogy félbehagyom, de végül szerencsére a kíváncsiságom és a tény, hogy mennyit vártam erre a kötetre, mégis felülkerekedett.

Ebben a részben Evie és Luc berendezkedik a hármas zónában és elkezdik felfedezni és kitapasztalni a lány képességeit. Ez idő alatt Evie próbál beilleszkedni az új közösségbe kisebb-nagyobb sikerrel és a Luccal való kapcsolata is elmélyül. A kinti világban egyre nagyobb problémát okoz a furcsa influenzajárvány, ami miatt városokat zárnak le és sajnos a Daedelus mesterkedéseinek következményeit a hármas zóna lakói is megérzik.

Ahogy említettem, a könyv elég nagy százaléka lassú folyású és különösebb izgalmaktól mentes, viszont a regény utolsó fejezetei mindezért kárpótolnak, mert wow!! Akkora fordulatot és izgalmakat rejtettek, hogy nem tudtam elég gyorsan lapozni az oldalakat. Ez a “hűha” érzés szinte feledtetni is tudta velem, hogy mennyire döcögős volt számomra a könyv eleje, így nagyon gondolkoztam azon, hogy magasabbra értékeljem, de aztán mégis négy csillagnál maradtam. Végül már csak egy kérdésem van: mikor jön a következő rész?

(Egyébként válaszolva a saját kérdésemre, az utolsó infó szerint az írónő jelenleg is dolgozik a The Fevered Winter című sorozatzáró köteten, ami az eredeti tervek szerint elvileg 2023 nyarán-őszén érkezhet majd. Már alig várom! *-*)

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a luxen-arum világ borítóit kell felismernetek. A Luxen és Origin sorozat valamely kötetének borító-részletét találjátok meg minden állomáson, a feladat pedig, hogy kitaláljátok melyik könyvről van szó és beírjátok a címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

 

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[BLOGTURNÉ KLUB]

01/05 Könyvvilág
01/08 Dreamworld
01/11 Veronika’s Reader Feeder

Leave a Reply