Katie McGarry Chasing: ​Impossible – Vágyálmok – Blogturné + Nyereményjáték

Katie McGarry Feszülő húr sorozata a végéhez érkezett, az utolsó rész, a Vágyálmok is megjelent immár a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ebben a kötetben Abby és Logan párosa emelkedik ki, akiknek a sorsa összefonódik a történet során. Ha szeretnétek Ti is velünk tartani egy kiemelkedő YA sorozat lezárásnak pillanataiban, figyeljétek a turnét, és játsszatok a könyvért!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Megjelenés: 2020. szeptember 25.

Eredeti megjelenés: 2015

Oldalszám: 432

Fordító: Tóth Katalin

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Meddig feszíthető még a húr?

A 17 éves Abby kemény, független lány. Alig akad néhány ember, akit közel enged magához. Lakóhelyén, a Kentucky állambeli kisvárosban, mindenki tudja róla, hogy drogot árul, bár azt, hogy miért, még a legjobb barátai sem sejtik. Ám amikor egy üzlet balul sül el, Abby veszélybe kerül. Vonakodva ugyan, de kénytelen elfogadni a fenegyerek Logan segítségét, a srácét, aki éppolyan nyughatatlan lélek, mint ő maga.

Logannek is megvan az oka, miért keresi Abby társaságát. Arra azonban nem számított, hogy épp ennek a lánynak köszönheti, hogy képes lesz szembenézni a démonaival, amik elől oly régóta menekül.

Előttük a nagy döntés: hagyják, hogy a pillanatnyi helyzetük rátelepedjen az egész életükre… vagy küzdjenek egy jövőért, amiről most még úgy hiszik, számukra elérhetetlen.

A tökéletes lezárás.

Ne hagyd ki!

Véleményem a könyvről

Mindig keserédes érzés egy kedvenc sorozat végére érni, ez most sincsen másképp. Katie McGarry Feszülő húr sorozata, szerintem Young Adult műfajban az egyik legkiemelkedőbb, és az évek során számos mosolyt, könnyet és olvasással töltött éjszakát köszönhettem neki. 

A címéhez méltóan az egész könyvsorozat feszegeti a határokat (Pushing the Limits). Foglalkozik különböző társadalmi problémákkal, szegénységgel, nevelőszülői rendszerrel, mentális betegségekkel és még számos nagyon fontos, érzékeny témával, mindezt úgy hogy csodálatos, feledhetetlen szereplők életébe nyerhetünk bepillantást általa. A Vágyálmok szintén komoly témákat érint, hiszen a főszereplő lány, Abby drogot árul, és bár szeretne kitörni ebből az életből és az alvilág spiráljából, de erre nem lát rá igazi esélyt. Talán ezért is találtam ezt a részt az egyik legizgalmasabbadnak, mert ez alkalommal a szereplőknek nem csak átmenetileg kellett kimászniuk a bajból, hanem egy végleges megoldást kell találniuk egy látszólag megoldhatatlan problémára.

Nagyon vártam már ezt a részt, hiszen ez Abby és Logan története, akik a legőrültebb és legszórakoztatóbb karakterek az egész sorozatban. Ez a könyv tele volt izgalommal, hajszával, szerelemmel és nyuszikkal. 🙂 Talán mondanom sem kell, hogy nagyon megszerettem a karaktereket, és tetszett az a háttértörténet is, amit az írónő megalkotott számukra. 

Loganről szívesen olvastam volna többet, viszont az kárpótolt egy picit, hogy ebben a kötetben viszonylag nagy szerepet kaptak az előző részek főszereplői, főleg Isaiah és West, de Noah, Ryan, Chris és Rachel is sokat szerepelt a könyvben, aminek nagyon örültem.

A sorozatból nálam örök szerelem marad Noah és Echo története, de ezt a részt is nagyon szerettem, és talán még a másik nagy kedvencemnél, a Crash Into You-nál is izgalmasabbnak találtam. Összességében a Feszülő húr  könyvsorozat rajongóinak mindenképpen ajánlom ezt a könyvet, aki pedig szeretne igazán jó Young Adult történeteket olvasni, azoknak őszintén ajánlom az egész sorozatot!

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Ha már lezárult a sorozat, kicsit nosztalgiázzunk a nyereményjáték során! Minden állomáson találtok egy idézetet a sorozat korábbi részéből, a feladat pedig annyi, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába annak a résznek címét, amelyből az idézet származik.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

 

“– Most majd a melledet döngeted, és a válladra kapsz, azután puszta kézzel levadászol valamit vacsorára?

Imádom, hogy szemrebbenés nélkül képes ilyen hülyeségekkel ostromolni.

– Még tüzet is rakok, hogy megsüssem.

Hátraejti a fejét.

– A-tya-úr-is-ten!”

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

10.06. Könyvvilág

10.08. Sorok Között 

10.10. Sorok Között extra állomás

10.12. Angelika blogja

10.14. Veronika’s Reader Feeder

10.16. Deszy könyvajánlója

 

Leave a Reply