Kennedy Ryan: Long Shot – Távoli dobás (Dobd rá! 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó újabb sportos romantikus sorozatindító kötetet hozott el a magyar olvasók számára. Tartsatok velünk, hiszen megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634573944
Oldalszám: 544
Fordító: Rácz Kata
Megjelenési dátum: 2021. 10. 12.

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

EGY TILTOTT SZERELEM AZ NBA ROBBANÉKONY VILÁGÁBÓL…
Azt hiszed, tudod, milyen egy kosaras barátnőjének lenni?
Nem tudod.
A tündérmesém a feje tetejére állt.
És boldogtalanul éltek… Megcsókoltam a herceget, és átveréssé változott.
Bolond voltam, a szerelme pedig – a bolondok aranya.
Most van egy új játékos a játszmában, August West.
Az NBA egyik legfényesebb csillaga.
Ellenállhatatlan. Tiltott
Engem akar. Én pedig őt.
De a múltam és a hercegem, aki átvert, nem ereszt.

Véleményem a könyvről

2018-ban olvastam először ezt a könyvet, ami akkor annyira mellbevágott, hogy hetekig nem tudtam kiverni a fejemből ezt a történetet. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy egy ennyire komoly témákat érintő regényt veszek a kezembe, hiszen a borító alapján mindenki egy könnyed kis sportrománcra számít, de ez annál sokkal több. Számomra második olvasására is éppolyan felkavarónak bizonyult ez a történet, de minden szívfájdalmat nagyon megér.

Iris és August az egyetemi nemzeti kosárbajnokság előestéjén találkoznak egy bárban, és ez egy olyan alkalommá válik, amely örök nyomot hagy mindkettőjük életében. Átbeszélgetik az éjszakát, és érzik, hogy egy kivételes dolog van kialakulóban közöttük, de sajnos az idő és a sors nem áll az oldalukon, és amikor lejár az idejük, el kell engedniük egymást. August és Iris története ettől ponttól külön folytatódik, két szívfájdítóan rögös úton.

Ez egy erőteljes és nagyon sok mondanivalót tartogató könyv volt, ami lelkileg sokszor eléggé megterheli az embert. Volt, hogy legszívesebben átlapoztam volna fejezeteket, annyira megdöbbentő és felkavaró volt. Nagyon tetszett az írónő stílusa és igazából az is tetszett, ahogy kicsit meseszerűen az írónő nagyon éles kontrasztot állított egy-egy szereplő között, hiszen a „jó” és a „rossz” határozott ellentéte fontos eleme volt a történetnek {{kicsit hasonlóan, mint a szőke herceg és a hercegnőt rabul ejtő szörny a mesékben.}}

Nagyon megkedveltem a karaktereket. A fő- és mellékszereplők is zseniálisak voltak, és August, Iris, Lotus, Sarai és MiMi is mélyen belopták magukat a szívembe. Az írónő hihetetlen mélységgel tudta átadni az érzéseiket. Éreztem minden küzdelmüket, örömüket és fájdalmukat.

Összességében kiemelkedő volt ez a regény, és őszintén ajánlom mindenkinek, azonban jó ha az olvasó előre felkészül arra, hogy nem egy könnyed történetet vesz a kezébe.

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

A Távoli dobás egyike a Könyvmolyképző Kiadó sportos, romantikus köteteinek, éppen ezért a mostani játékunkban hasonló könyvekre fókuszálunk. A feladatotok, hogy kitaláljátok, hogy melyik fiktív páros melyik Rubin Pöttyös könyvből származik, és a könyv címét be kell írnotok a Rafflecopter doboz megfelelő dobozába!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

Lucas Preston & Lois Sanders

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[BLOGTURNÉ KLUB]

01.18. Fanni’s Library extra

01.20. Könyvvilág

01.22. Hagyjatok! Olvasok! extra

01.24. Fanni’s Library

01.26. Ambivalentina

01.28.Hagyjatok! Olvasok!

01.31.Veronika’s Reader Feeder

Leave a Reply