Kristen Callihan: Managed – Kontroll – Blogturné + Nyereményjáték

Hamarosan ismét részese lehetünk a dögös rockbanda, a Kill John mindennapjainak, ugyanis a Könyvmolyképző Kiadó elhozza nekünk a VIP sorozat második részét idén júliusban. A Kontroll főszereplője ezúttal nem az együttes egyik tagja lesz, hanem menedzserük, Gabriel Scott, azaz Scottie. Az eddig mindig elképesztő önuralommal rendelkező férfi életét egy pillanat alatt felkavarja Sophie, amikor betoppan az életébe.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Megjelenés: 2020. július 28.

Eredeti megjelenés: 2016.

Oldalszám: 440

Fordító: Harcsa Henrietta

ISBN: 978963457799

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

„Egyáltalán nem hideg és érzéketlen. Csak rejtőzködik.

Azt akarom, hogy szabadjára engedje mindezt – ezt az erőt,

ezeket a ragyogó érzelmeket, amit amit a felszín alatt tart.”

– Sophie –

Szellemi párbajként indult. Én, egy átlagos lány a nagy számmal, ellene, a szexi, hatalmas egóval rendelkező rosszfiú ellen…

Amikor áttettek első osztályra a londoni járaton, azt hittem, megütöttem a főnyereményt.

Egészen addig, amíg le nem ült mellém Ő. Gabriel Scott: pokolian jóképű és jéghideg. Senki és semmi nem képes áthatolni a páncélján. Soha. Saját jogán is legenda, a világ legnagyobb rockbandájának menedzsere, emellett pedig egy arrogáns seggfej, aki lenéz engem.

Azt hittem, sikerült pokollá tennem számára egy hosszú repülőutat. Eszembe sem jutott, hogy megkedvelhetem, az meg pláne nem, hogy megkívánhatom. És mi a legmeglepőbb az egészben? Hogy ő is akar engem. Csak a feltételei kissé meghökkentőek.

Ha elfogadom az ajánlatát, sebezhetővé teszem magam. Nagy esély van rá, hogy belezúgok az egyetlen férfiba, akit nem tudok irányítani. De erős kísértést érzek arra, hogy igent mondjak neki. Mert a tökéletes öltönyök és a rideg külső mögött rejtőző férfi valószínűleg a legjobb dolog, ami valaha történt velem. És talán én vagyok az egyetlen, aki képes lehet megolvasztani a jeget a szíve körül.

Kezdődjön hát a küzdelem…

„Őrülten szenvedélyes és csábítóan szexi regény,

amit mellbevágó pillanatok tesznek még erőteljesebbé.

Biztos, hogy újra el fogom olvasni!”

– Emma Chase, New York Times bestsellerszerző –

Vesd bele magad, és élvezd a történetet!

Véleményem a könyvről

Annyira jó volt! Most pont egy kis könnyed kikapcsolódásra volt szükségem. Bár már másodjára olvastam ezt a könyvet, de Gabriel és Sophie története ismét levett a lábamról. 🙂 Scottie-t már az Idol-ban megkedveltem, de nem is gondoltam volna, hogy az ő személyében is ennyire komplex karaktert formál majd meg az írónő. Imádtam végigkísérni két ennyire különböző személyiség egymásra találását, de hát ahogy szokták mondani: az ellentétek vonzzák egymást. 

Sophie és Gabriel egy Londonba tartó repülő úton találkoznak. Sophie nem az a szerencsés alkat, aki gyakran nyerne dolgokat vagy folyamatosan váratlan szerencsék érnék, így a fellegekben jár, amikor a becsekkolásnál megtudja, hogy az első osztályra cserélték a jegyét. Azonban az első osztály luxusa már közel sem kecsegtet olyan felhőtlen élményekkel, amikor megérkezik a mellette lévő ülés utasa, akiről már az első percben kiderül, hogy egy idegesítő, mogorva, (amúgy bosszantóan jóképű), karót nyelt alak. Sophie-t azonban nem kell félteni, kifejezetten szórakoztatja, hogy piszkálhatja Napsugarat, és végül a repüléstől borzasztóan rettegő Gabriel is kifejezetten szórakoztatónak találja a lányt, és még örül is, hogy elvonja a figyelmét a halálfélelméről, bár ezt a világért sem vallaná be Cserfes lánynak. 🙂

Sophie munkája az, hogy hírességek közösségi média profiljait kezelje és egy új állás miatt utazik Londonba. Ekkor még nem tudja, hogy a világhírű Kill John együttes állásinterjújára hívatták oda, akinek a menedzsere nem más, mint a fent említett mogorva angol.

Nagyon szerettem ezt a könyvet, és ha tehettem volna, egy ültő helyemben elolvastam volna. Imádtam a Gabriel (aka Scottie) és a Sophie közötti szócsatákat, és rendkívül jól szórakoztam rajtuk. A karakterek nagyon jók voltak, Gabriel az igazi alfa, aki mindig mindent irányítani akar, és aki nem enged igazán közel magához senkit, míg Sophie pont az ellentéte, a folyton beszélő, humoros, szabad szellemű lány. Nem is lehetnének különbözőbbek, és valahogy mégis tökéletesek egymás számára.

Az írónő stílusa ismét magával ragadott, és nem véletlen, hogy az egész VIP sorozat fent van a kedvenc rocksztáros könyveim között. A sorozat harmadik kötete, a Fall szintén nagy kedvencem, és bízom benne, hogy hamarosan Jax könyve is felkerülhet majd a magyar polcokra. Addig is őszintén ajánlom az első két kötetet! 🙂

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

A játék során minden állomáson olyan könyvek borító részletét fogjátok megtalálni, amelyek szereplői zenészek. A feladat, hogy kitaláljátok, melyik könyvről van szó, és beírjátok a könyv szerzőjének nevét és címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

07.25. Betonka szerint a világ…

07.27. Angelika blogja

07.29. Könyvvilág

07.31. Sorok Között extra állomás

08.02. Sorok között

08.04. Veronika’s Reader Feeder

08.06. Dreamworld extra állomás

08.08. Dreamworld

Leave a Reply