Kylie Scott: Trust – Bizalom – Blogturné + Nyereményjáték

Kylie Scott, a Stage Dive sorozat írónőjének tollából új könyv jelenik meg hamarosan a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. A könyv főszereplői ezúttal fiatal gimnazisták, akik egy megrázó esemény alkalmával találkoznak először, ami örökre megváltoztatja az életüket. Ha szeretnétek többet megtudni a szívmelengető történetről, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Megjelenés: 2020. november 17.

Eredeti megjelenés: 2017

Oldalszám: 368

Fordító: Hetesy Szilvia

ISBN: 9789635613502

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Mindenki megérdemel egy második esélyt!

A 17 éves gimnazista Edie Millen élete gyökeresen megváltozik, amikor egy rablótámadás közepén találja magát, és majdnem meghal. Miután elege lesz osztálytársai jelentőségteljes pillantásaiból és beszólásaiból, sulit vált, ahol találkozik a megmentőjével, Johnnal. A fiút a legvadabb pletykák övezik, agresszív, erőszakos drogdíler hírében áll… de Edie nem tud és nem is akar az érzések ellen küzdeni, amiket John ébreszt benne…

Különleges, ám életszerű szerelmi történet, izgalmas

és elgondolkodtató bűnügyi szállal kombinálva.

Lehet, hogy nem tökéletes a világnak, de neki az lehet?

Ismerd meg sorsukat!

„Azt szerettem legjobban a könyvben,

hogy nagyon életszerűen ír a fiatal felnőttek traumáiról

és kapcsolati nehézségeiről. A hősök nagyon szeretetre méltóak,

a kapcsolatuk pedig a hihetetlen dráma ellenére is abszolút valódi.”

– Sheila M., amazon.com

„Provokál, inspirál, hipnotizál, megérint.” – Sairaika, amazon.com

„Kylie Scott kimozdít a komfortzónádból,

és a könyv hőseivel láttatja, érezteti veled a világot.”

– Michelle, goodreads.com

Véleményem a könyvről

Annyival több volt ez, mint egy egyszerű Young Adult regény. Nehéz témákat érintett, nyers volt, és valahogy annyira igazinak tűnt. Egy történet két fiatalról, két különböző világból, akiket egyetlen felfoghatatlan, tragikus esemény örökre összeköt.

A történet kezdete nem éppen mesébe illő. Edie és John egy traumatikus esemény során találkoznak, amely mindkettejük életét örökre megváltoztatja. John csupán egy ismeretlen fiú, de ott és akkor kimenekíti Edie-t és önmagát a bajból, ismeretlenként is bizalmat kérve a lánytól.

Az eset után Edie már nem ugyanaz a lány többé. Nem ugyanazok a dolgok fontosak már számára, mint addig, nem viseli el többé az iskolai szívatásokat, és végre kiáll magáért, amelynek az első lépése az, hogy otthagyja a felszínességtől túlcsorduló drága magániskolát, és átiratkozik a helyi állami gimibe, ahol nem mással találja szembe magát, mint a megmentőjével, Johnnal…

Ez nem egy könnyű történet. Van benne szó drogokról és erőszakról, de ugyanakkor nagyon hozzáértő kezekkel nyúlt hozzá az írónő ezekhez az igencsak nehéz témákhoz. Nagyon tetszett, hogy a szereplők nem voltak tökélesek. Edie egy kissé túlsúlyos lány, John pedig számos korábban elkövetett hiba következményét hordozza magában. Mindkettőjüket nagyon megszerettem (ahogy a mellékszereplőket is), és az, ahogy Edie minden bátorságát és erejét összeszedve megpróbál kilépni az áldozat szerepéből, és elkezd harcolni saját magáért, őszintén elismerésre méltó. Szerettem a belső monológjait, és tetszett, hogy a nehéz lelki trauma mellett, mégis egy tinédzser gondolait ismerhettem meg.

John és Edie nem is lehetnének különbözőbbek, de ugyanakkor sok mindenben hasonlítanak, és imádtam, hogy egy tökéles csapatot alkotva, mindig képesek voltak fenntartani az egyensúlyt. Ha az egyikük kezdte elveszíteni a lába alól a talajt, a másik mindig ott volt, visszahúzó erőként segítő kezet nyújtva.

John a „tökéletes tökéletlen” srác. 🙂 Ő a könyv hőse, mégis nagyon-nagyon árnyalt és komplex karakter, és imádtam, ahogyan szépen lassan beengedi Edie-e az addig tökéletesen elzárt világába. A közöttük lévő kapcsolat lassan bontakozik ki, és gyakorlatáig segítenek egymásnak nem csak túlélni, de élni .

Összességében nagyon tetszett ez a könyv, és mindenkinek őszintén ajánlom!

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Kylie Scott oda van a tetkós srácokért, legalábbis a könyveinek borítói alapján nagyon úgy tűnik. Most ezek után a borítók után kell nyomoznotok: minden állomáson találni fogtok egy tetkós borítórészletet, a feladat pedig az lesz, hogy megfejtsétek melyik könyvéről van szó, és beírjátok a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Angol és magyar címet is elfogadunk. 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Fealdvány:


a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

11.17. Könyvvilág

11.19. Sorok Között értékelés

11.21. Sorok Között extra állomás

11.23. Hagyjatok! Olvasok! extra állomás

11.25. Veronika’s Reader Feeder

11.27. Hagyjatok! Olvasok!

 

Leave a Reply