Maybe ​Not – Talán mégsem – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Colleen Hoover nagysikerű sorozatának, az Egy nap talánnak kiegészítő kötete Maybe Not – Talán mégse címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Warren és Bridgette szenvedélyes történetét, melyből kiderül, hogy vajon a gyűlölet képes-e szerelemmé alakulni.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789635970117
Oldalszám: 144
Fordította: Barthó Eszter

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Aki ​szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is szenvedélyes lehet?

Amikor Warren megtudja, hogy női lakótárs költözne hozzájuk, kapva kap az alkalmon. Izgalmas lehetőségnek ígérkezik.

Vagy talán mégsem.

Főleg, mivel a jövevény az elsőre ridegnek és számítónak tűnő Bridgette.

A kettejük közti feszültség egyre erősödik, az indulat a tetőfokára hág, míg végül már alig bírnak egy helyiségben megmaradni.

De Warrennek van egy elmélete Bridgette-ről: aki ilyen szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is éppilyen szenvedélyes lehet.

És ki máson tesztelhetné legjobban az elméletet, mint saját magán?

Vajon Bridgette hajlandó közel engedni magához Warrent, és végre megismerni az igazi szerelmet?

Talán.

Vagy talán mégsem.

COLLEEN HOOVER, a világszerte rajongva szeretett szerző, a Reménytelen-sorozat, az Egy nap talán-sorozat, a Velünk véget ér, az All Your Perfects, a Layla és sok más kirobbanóan sikeres regény írójának újabb letehetetlen kötete.

Add át magad a varázsának!

Véleményem a könyvről

A Maybe Someday – Egy nap talán az egyik kedvenc könyvem, és bár ott Ridge és Sydney párosa kapta a főszerepet, tagadhatatlanul nem lett volna ugyanaz a könyvélmény Warren és Bridgette nélkül. Warren és Ridge ugratásai, Bridgette feledhetetlenül undok karaktere és a kettejük rettenetesen furcsa és viharos, mégis valahogy működő kapcsolata tagadhatatlanul színesebbé varázsolta az egész könyvet. 

A Maybe Not- Talán mégsem egy kiegészítő novella, ami ez alkalommal az ő kapcsolatukat járja körbe. Ebben a rövid kis szösszenetben megtudhatjuk, hogy hogyan ismerkedett meg Warren és Bridgette, és hogyan alakult ki a nem mindennapi viszonyuk.

A Maybe Someday olvasása során a szereplők nagyon a szívemhez nőttek, így különösen Warren miatt nagyon kíváncsi voltam erre a novellára. Amikor először olvastam, még 2015 magasságában, akkor az azóta megjelent Maybe Now – Talán most valószínűleg még gondolatban sem volt, pedig az a könyv az, ami később valóban kibontja a Bridgette-Warren páros kapcsolatát.  Az írónő már ebben a kötetben elkezdte kapargatni a felszínt a szereplők múltjának és karaktereiknek mélysége kapcsán és nagyon sok minden kiderül a novella olvasása során, amire a Maybe Someday-ben nem kaptunk választ (többek között például az is kiderül, hogy Bridgette hogyan került Ridge lakásába, és hogy Warren miért néz folyton pornót), mégis úgy gondolom, hogy ez a kis szösszenet csupán egy kiegészítő átmenet a harmadik kötethez.

Előre szeretném jelezni, hogy bár a könyv tele van vicces és aranyos jelenetekkel is, a könyv nem árul zsákbamacskát a borítóval, mert a jelentős részében valóban az ágyé a főszerep és igencsak arcpirító, erotikus jelenetekkel van megtűzdelve. 😊

Összességében én ezt a könyvet is nagyon szerettem és az Egy nap talán rajongói szerintem semmiképpen se hagyják ki!

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Maybe Someday – Egy nap talán sorozat szereplőit. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kitől származhat, majd a nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

“Ha tudnád, hogy bármelyik pillanatban meghallhatsz, beérnéd egy fél élettel? Vagy inkább próbálnád kihasználni az időt, ami jut?”

a Rafflecopter giveaway

Állomások

05/04 Sorok Között

05/06 Veronika’s Reader Feeder

05/08 Csak olvass! – Idézetek

05/10 Csak olvass!

05/12 Dreamworld – Borítók

05/14 Dreamworld

Leave a Reply