P. Dangelico: Wrecking ​Ball – Romboló (Szeretni nehéz 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

Új szerző mutatkozik be a Könyvmolyképző Kiadónál. Az olasz származású, de az Egyesült Államokban élő P. Dangelico romantikus története kitűnő alkalom volt, hogy elmerüljünk a sztársportolók életvitelébe és drukkoljunk a történet hőseinek, hogy megtalálják a közös jövőhöz vezető utat.

Kövesd a Blogturné Klub bloggereit turnéjukon, s ha helyesen válaszolsz játékunk kérdéseire tiéd lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv.

Kiadó: Könyvmolyképző, 2020

Kategória: Rubin pöttyös

Eredeti cím: Wrecking Ball (Hard to Love, Volume 1)

Fordító: Radosits Magdolna

Oldalszám: 376 

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Hogyan állj ki magadért?

Camilla DeSantis élete romokban hever. Hogy is lehetne másként nevezni azt az állapotot, amikor egyszerre veszted el a férjed, az állásod és minden vagyonodat? Nehéz időkben nagy a döntéskényszer, így mikor a megváltás egy kiállhatatlan alak képében jön – aki nem mellesleg az egekig magasztalt New York Titans kezdő hátvédje –, nincs választása. Elfogadja az ajánlatot, hogy bentlakásos nevelőnőként és tanárként egyengesse Calvin 8 éves unokaöccsének útját. Már csak annyit kell kitalálnia, hogyan fogja vissza magát minden egyes alkalommal, mikor lilára akarná pofozni a férfit, ami gyakran megesik.

Calvin Shaw-t egy fikarcnyit sem érdeklik a nők. Pillanat, pillanat, hadd fogalmazzam meg másképp: imádja a nőket, viszont jelenleg minden vágya az, hogy hagyják békén. Főleg, miután kiderült, hogy a felesége – mára már exfelesége – attól a pasastól terhes, akivel anno megcsalta. A probléma már csak annyi, hogy épp most fogadott a házába egy nőt. És fogalma sincs, melyik a nagyobb probléma: hogy megígérte, viselkedni fog, vagy az, hogy vonzódik hozzá.

Könnyed és romantikus. Sorsfordító és szexi.

Adott két megtört ember, két sors és egy lehetőség.

Az utóbbi évek legtartalmasabb romantikus története.

Éld át!

16 éves kortól ajánljuk!

Véleményem a könyvről

Aki régóta követője a blogomnak és a molyos tevékenységeimnek, azok számára talán nem ismeretlen Paola Dangelico neve. Az írónővel még 2016-ban hozott össze a sors, amikor megkért, hogy olvassam el a debütáló regényét. Amikor még aktívan blogoltam angolul elég sok ehhez hasonló felkérést kaptam, de bevallom őszintén, hogy szinte mindet visszautasítottam, viszont ő egy annyira aranyos levelet írt (emlékszem, még karcoltam is róla a molyon 😀 ), hogy egyszerűen nem lehetett nemet mondani rá. 😊 Azóta az írónő már 11 regényt tudhat maga mögött, és továbbra is nagyon szeretem a könyveit (képzeljétek, az egyiknek még a köszönetnyilvánításába is bekerültem!!), a Wrecking Ball pedig az egyik kedvencem tőle.

A történet főszereplője Camilla DeSantis, akinek három éve nem csak azzal kellett szembenéznie, hogy 27 évesen özveggyé vált, de miután kiderült, hogy a férje milliókat sikkasztott el az ügyfeleitől, hónapok alatt nem csak a társát, hanem a munkáját, a házát és a méltóságát is elveszítette. Most három évvel később az élete még mindig leginkább egy vonatszerencsétlenségre hasonlít. Kénytelen volt visszaköltözni a szüleihez, és folyamatosan megpróbál a tanári diplomájához kapcsolódó munkát találni, eddig sikertelenül. De aztán érkezik egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlat. Egy 8 éves kisfiút kellene otthon tanítania, ami mellé lakhatás és egy meglehetősen zsíros csekk is jár, azonban azt egyelőre titok fedi, hogy kinek kellene dolgoznia. Mint kiderül, az új munkaadója nem más, mint a híres NFL játékos, Calvin Shaw, azonban az első találkozásuk közel sem sikerül zökkenőmentesre…

Szeretem a lassan épülő románcokat, és P. Dangelico nagy szakértője ennek a műfajnak. Nagyon tetszik az írónő stílusa és a karaktereket is nagyon megkedveltem. Nagyon tetszett a szereplők közötti évődés és adok-kapok, és jókat nevettem Camilla és a legjobb barátnője, Amber piszkálódásain. Shaw eleinte nehezen kiismerhető szereplő volt és kellett egy kis idő, hogy lebontsa a maga köré épített falakat, de a könyv végére őt is nagyon megszerettem. Bevallom, nekem a fordítással itt-ott akadtak problémáim, de ennek ellenére másodjára is nagyon tetszett a könyv.

A történet egy nagyon jó konfliktust vet fel. Mi van akkor, ha egy pár egyik fele szeretne családot, a másik viszont nem? Van, akinek nem tetszett a könyv lezárása, de szerintem jó megoldást választott az írónő, annak ellenére, hogy kicsit gyorsnak éreztem az utolsó oldalak történéseit. 

Összességében én mindenképpen ajánlom ezt a történetet azoknak, akik szeretik a lassan épülő sport románcokat. Biztosan nem fognak csalódni!

„Vannak pillanatok az életben, mikor nincs már mi mögé bújni, és az ember igazi természete végre felszínre törhet. Az ember vagy tud élni ezekkel a pillanatokkal, vagy beletörődik, hogy a lehetőség örökre elveszett. Ezek a pillanatok formálják igazán az életedet.”

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Calvin epilógusa

Ha valaki még nem szeretné elengedni a szereplőket, itt olvashat egy rövid epilógust Calvin szemszögéből. 🙂

Where does Tennessee Titans logo rank among rest of NFL?

Nyereményjáték

A történet férfi főszereplője sztársportoló, ezért játékunk egyszerre kapcsolódik sporthoz és könyvekhez: sportoló főhősök keresik szerzőjüket. A turné minden állomásán egy-egy regény főhősének nevét találjátok, a ti feladatotok pedig az, hogy a rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a regény címét és szerzőjének nevét

Figyelem! A beírt válaszokon már nem tudunk módosítani. A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljon, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

Ryan Wesley

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

07.18 – Könyvvilág

07.20 – Angelika blogja

07.21 – Betonka szerint a világ…

07.22 – Hagyjatok! Olvasok!

07.23 – Hagyjatok! Olvasok! – extra

07.24 – Veronika’s Reader Feeder 

07.25 – Sorok között

07.27 – Fanni’s Library

07.28 – Deszy könyvajánlója 

Leave a Reply