R. S. Grey – With this Heart – Ezzel a szívvel – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg R. S. Grey Ezzel a szívvel romantikus könyve. A történetben Abby Mae egy új lehetőséget kapott arra, hogy elkezdjen igazán élni, ezt pedig egy utazással szeretné elkezdeni. Az útra Beck is vele tart, aki néhány nap alatt fenekestül felforgatja a lány életét, és megmutatja neki, milyen is az, amikor kihasználsz minden pillanatot.

Ha kíváncsiak vagytok Abby és Beck közös utazására, tartsatok a turné három bloggerével, és játsszatok a könyvért!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Megjelenés: 2019. december 6.

Eredeti megjelenés: 2014

Oldalszám: 320

Fordító: Rácz Kata

ISBN: 9789634574903

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Két hónappal a találkozásunk előtt még a halál kopogtatott az ajtómon.

Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy szerelmes leszek, nekivágok egy őrületes utazásnak, felülök egy Triceratopsra, egy bár pultján fogok énekelni, és hogy elveszítem a szüzességem, azt gondoltam volna az illetőről, hogy be van drogozva.

Aztán találkoztam Beckkel.

A vadító, okos és tagadhatatlanul elbűvölő Beck úgy száguldott be az életembe, mintha az lett volna a küldetése, hogy megértsem, az életet ne vegyem magától értetődőnek. Megmutatta nekem, hogy nincsenek határok, a szabályok a gyengéknek valók, és hogy egy csók pont akkor fog elcsattanni, amikor a legkevésbé számítok rá.

Fenekestül forgatta fel az életemet. Szinte már az utolsó reménysugarat is elveszítettem, amikor hirtelen kaptam egy új esélyt az élettől. Ezúttal viszont nem hagytam, hogy kicsússzon a kezeim közül.

Úgy indultunk útnak, hogy sem vesztenivalónk nem volt, sem garanciánk a másnapra.

Utunk a fiatal, gondtalan szerelemről szólt.

Az elevenen izzó szerelemről.

Egy olyan szerelemről, amihez nincsen térkép.

Véleményem a könyvről

Harmadjára olvastam ezt a könyvet, de számomra egyszerűen megunhatatlan ez a történet, amely magával ragadó, humoros, elgondolkodtató, olykor könnyfakasztó és nem utolsó sorban letehetetlen. 

Abby és Beck egy kissé szokatlan helyen, egy temetkezési vállalat boltjában találkoznak. Beck egy helyes, vicces és picit furcsa srác, akit bárhogy is próbálkozik, Abby nem tud lerázni, és miután elválnak útjaik, akkor sem tudja kiverni a fejéből.

Abby bár 19 éves, de eddig jóformán nem is élt. Egy veleszületett szívrendellenesség miatt egész eddigi élete csak a kórházakról és a transzplantációra való várakozásról szólt. Már teljesen le is mondott mindenről, amikor végre mégis megszólalt a csipogó, és ő egy új esélyt kapott az élettől. Most úgy érzi, hogy nem vesztegetheti el ezt ajándékot, és egy olyan utazást tervez, ami során csupán a végső cél a biztos pont, azt nem tudja, hogy az út során milyen kalandok várnak majd rá. Márpedig ha egy helyes, vicces és szórakoztató útitárs is csatlakozik ehhez a merész vállalkozáshoz, akkor sejthető, hogy Abbynek és az új szívének életre szóló élményekben lesz része.  

Beck és Abby azonnal belopták magukat a szívembe. Nagyon jó páros, akik hamar megtalálták a közös hangot. Emlékszem, mikor először olvastam ezt a könyvet, már a legelső jelenetnél érzetem, hogy kedvencet fogok avatni. Már akkor hangosan nevettem a szereplők szócsatáján, az pedig, ahogy Beck meghívatta magát az utazásra,  váratlan és egészen komikus fordulat volt. Imádtam Beck karakterét. Egyszerre volt figyelmes, érdekes és humoros. Abbyt és a legjobb barátnőjét Carolinet is nagyon megkedveltem, és nagyon sokat nevettem Abby lehetetlen gondolatain is. 🙂 A könyv sok más mellett azt a kérdést is felveti, hogy az egyik élet értékesebb-e, mint a másik, és nagyon tetszett, ahogy az út szerves része volt, hogy erre választ találjon a főszereplő.

R. S. Grey az egyik kedvenc szerzőm. Általában ha valami kis könnyed kikapcsolódásra vágyom, tudom, hogy az ő könyveivel nem tévedhetek. Bár főként Rom-Com műfajban alkot, de nagyon ritkán, – ahogy ez alkalommal is -, ő is kikacsintgat ebből a zsánerből. Szeretem az írónő humorát, és annyira örülök, hogy ebbe könyvbe egy kis mélységet is mert csempészni.  Szinte az összes eddigi R.S. Grey könyvet olvastam (eddig 20 darabot), de számomra eddig egyik sem tudta ezt a kötetet felülmúlni. Sokat nevettem az olvasás során, és olykor volt, hogy alig láttam a könnyeimtől. Ez egy csodálatos, vicces, kissé káoszos és váratlan utazás története volt, amit mindenkinek ajánlok!

Kedvenc idézeteim a könyvből

“A szerelem vakmerővé tesz. Olyan tulajdonságaidat hozza elő, amiket a józanész és a félelem általában eltemet benned. Mert a szerelem egyszerre önzetlen és önző.”

“– Gondolkoztál esetleg azon, hogy jelentkezz főiskolára? – Olyan könnyedén vetette fel a kérdést, mintha attól félne, hogy megsért vele.
Persze, hogy gondolkoztam rajta. Mindenki a főiskolán gondolkozik. Bőven elég New Adult regényt olvastam, hogy tudjam, hogy abban a pillanatban, amikor belépek a kampuszra, biztosan ki fog szúrni egy rejtélyes, magányos hapsi vagy egy szexi kocka, akit nem vettek észre középiskolában, esetleg egy tiltólistás tanársegéd.”

“– Ne haragudj, azért vagy itt, hogy urnát vegyél, vagy…? – kérdeztem, és körbekémleltem, hátha rájövök furcsa, jóllehet érdekes viselkedésének okára.
– Nem – felelte egyszerűen.
– Nem?
Ártatlanul megvonta a vállát.
– Szeretek bejönni, és megnézni a legújabb modelleket. Sosem tudhatod, mikor lesz rá szükséged.
Leesett az állam.
– Komolyan beszélsz?
Megvillantott egy szexi mosolyt. Basszus.
– Nem. Épp jégkását akartam venni az utca másik felén, és láttam, hogy bejössz, úgyhogy hirtelen felindulásból követtelek.
Zavartan hunyorogtam. Nyilván. Túl szexi ahhoz, hogy normális legyen.”

Itt bele is olvashatsz a könyvbe

Nyereményjáték

Utazni fogunk a nyereményjátékunk során is! Az állomásokon olyan szereplőpárosok neveit találjátok, akik valamilyen utazáson vesznek részt a történetükben. A feladatotok pedig annyi lesz, hogy a nevek alapján kitaláljátok a könyvet, amiben szerepelnek. A Rafflecopter doboz megfelelő sorába a szerző nevét és a könyv címét várjuk! (Lesz olyan állomás, ahol több címet is elfogadunk.)

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Echo Emerson és Noah Hutchins

a Rafflecopter giveaway

Állomások

01.09. Könyvvilág

01.12. Veronika’s Reader Feeder

01.15. Hagyjatok! Olvasok! extra állomás

01.18. Hagyjatok! Olvasok!

Leave a Reply