Whitney G. – Barátod: Carter – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából idén nyáron egy újabb Whitney G. regény kerülhet fel a magyar olvasók polcaira. A regény során ez alkalommal egy aranyos, ‘legjobb barátokból szerelmek’ típusú történet kibontakozását követhetjük végig. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Szerző: Whitney G.

Fordító: Szarvas Szilvia

ISBN: 9789634577881

Oldalszám: 288 oldal

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Barátok ​vagyunk.

Csak barátok. De tényleg…

Arizona Turner negyedik óta a legjobb barátom.

Akkor is az volt, amikor éppen „utáltuk” egymást.

Az első csókokon, az első randikon, az első csalódásokon át támogattuk egymást.

(Még az egyetemeink is pár perc távolságra voltak egymástól…)

Annyi éven át – mondjon bárki bármit – sose léptük át azt a bizonyos határt.

Nem is gondoltam rá. Nem akartam rá gondolni.

Ám egy éjszaka minden megváltozott.

Legalábbis mindennek meg kellett volna változnia…

Barátok vagyunk. Csak barátok.

Mondogatom, amíg ki nem derül, tényleg „csak” a legjobb barátom-e…

Üde, szívderítő olvasmány tavaszi töltekezéshez, nyári strandoláshoz, őszi lazuláshoz és téli kuckózáshoz.

Szurkolj te is a bimbózó románc hőseinek!

„A történetetek során gyakran tapsoltam örömömben, és hangosan felnevettem, de volt, amikor összeszorult a szívem. Nagyon jókat szórakoztam a leveleken, e-maileken, üzeneteken. Gyakran fülig ért a szám.” – Naiva, moly.hu

„Szexi, édes és olyan kedves, rögtön beleszerettem – minden nő hozzá hasonló jó természetű férfit szeretne a valódi életben. Arizonát is szerettem. A cselekmény vicces, érdekes, a szexi jelenetek pedig… hűha!” – Lidiaooo, amazon

Véleményem a könyvről

Vannak azok a típusú könyvek, amiket az olvasó végig egy halvány mosollyal az arcán olvas végig, mert van bennük egy olyan aranyos báj, aminek nem lehet ellenállni. Ez pontosan egy ilyen könyv volt. Azt hiszem, a Kiadó nem is választhatott volna jobb időpontot a kötet megjelenésére, mert ez tipikusan az a kis könnyed strandkönyv, ami egy nyári délutánon néhány órára kellemes kikapcsolódást tud nyújtani az olvasó számára.

Arizona és Carter negyedik osztály óta legjobb barátok. Bár senki nem érti, hogy hogyan működhet közöttük a fiú-lány barátság, de ők soha nem tekintettek másként egymásra. Azonban most évekkel később, az utolsó egyetemi évük végén minden megváltozik, amikor lassan elkezdenek többet érezni egymás iránt. Vajon engednek az érzelmeiknek, kockára téve ezzel egy több éves barátságot?  

Nagyon szeretem a legjobb barátokból szerelmek típusú történeteket, és ez sem okozott csalódást. Nagyon megkedveltem a szereplőket és Whitney G. stílusát is imádtam! Az egész nagyon aranyos volt, néhol humorral, olykor egy nagyon pici drámával fűszerezve.

Tetszett a szakácsiskola ötlete, jókat nevettem azon, ahogy Ari folyton beszökik és potyázik az órákon, és főleg az, hogy nem félt feladni mindent ezért az álmáért. Nagyon aranyosak voltak a levelek, és az ahogy általuk bepillantást nyerhettünk a múltba. Ahogy láttam, sokaknak nem tetszett a könyvnek az az eleme, hogy Arizona és Carter egyszerre jöttek rá, hogy tetszik nekik a másik, de ez engem egyáltalán nem zavart. Szerintem ez egy ilyen kis limonádé könyvnél abszolút belefér, sőt talán egy kis humor faktort is ad a történethez.

Eredetileg angol nyelven, hangoskönyvben hallgattam ezt a könyvet, és nem tudom, hogy a színészek tettek hozzá annyit vagy a fordítás nem sikerült annyira erősen, de bevallom, hogy nekem angolul jobban tetszett ez a regény. Akkor könnyű szívvel adtam rá öt csillagot, de most úgy érzem, hogy valami mintha hiányzott volna. Viszont az angolul tudók figyelmébe ajánlom a történethez íródott plusz epilógust, a Sincerely, Arizona-t, ami ingyenesen elolvasható itt, innen letölthető mobi vagy audio változatban is. Ezt is nagyon szerettem és számomra hiányzott is a könyv végéről, mert ez adja meg Arizona és Carter történetének igazi lezárását. 😊

Összességében tényleg nagyon aranyos és kellemes kikapcsolódás volt ez a könyv, és nagyon örülök, hogy magyar nyelven is felkerülhetett a polcomra. Én őszintén ajánlom! 😊

Itt bele is olvashatsz a könyvbe.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyekben a szereplők közötti több éves barátság alakul át lassan valami többé. A rafflecopter dobozba kérjük írjátok be az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

“Kinyitottam a könyvet, az arcomhoz emeltem, beszippantottam az illatát, és az se érdekelt, ha emiatt a többiek bolondnak néznek. Mindig is imádtam a könyvek illatát.”

a Rafflecopter giveaway

Állomások

06/19 – Sorok között
06/21 – Angelika blogja
06/25 – Veronika’s Reader Feeder
06/27 – Dreamworld (extra)
06/29 – Dreamworld

Leave a Reply