Erin Watt – When It’s Real – Igazán szerelem – Blogturné + Nyereményjáték

Egy átlagos lány és a popsztár szerelméről írt a Royal fiúk sorozattal sikert arató Erin Watt. A könyvről egy extra-hosszú és extra állomásokkal is dúsított blogturnén olvashatsz. Sőt, ha szerencsés vagy, három példányt meg is nyerhetsz a kötetből.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2019
Oldalszám: 448
ISBN: 9789634576938
Megrendelheted: itt

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

„A nagy szerelem tisztítótűz. Az összes hülyeséged a lángok martalékává lesz, és jobb emberré válsz általa.”

Rendes körülmények között ez a fiú és ez a lány még csak össze sem futna.

A srác neve Oakley Ford. A tinik bálványa, menő popsztár, híres filmsztárok csemetéje, akiért lányok milliói bolondulnak… és megrögzött rosszfiú. Az ember azt gondolná, hogy az élete kész diadalmenet, de a magánélete széthullóban, a dalszerzésben elhagyja az ihlet, a bulvársajtó a botrányaitól hangos. Oakley menedzsmentje úgy dönt, hogy közbelépnek. Az eredmény: teljes imázsváltás, és egy állandó barátnő, akit azért szerződtetnek, hogy megmutassák a rajongóknak, vége a balhés időszaknak.

A lány neve Vaughn Bennett. Tizenhét éves, csupaszív, gondoskodó testvér, részmunkaidőben pincérnőként dolgozik. Maga a megtestesült hétköznapiság. Normál körülmények között soha nem vállalná el a feladatot, de a családja megélhetési gondokkal küzd, így nem sok választása marad.

A pénzért cserébe, amit öccsei tanulmányaira fordíthat, Vaughn elviseli a fura hollywoodi partikat és a gondosan kitalált Twitter-üzeneteket. Az orruknál fogva vezeti a lesifotósokat és a rajongókat. Néha talán már önmagát is.

Mert amikor a hétköznapi szabályok érvényüket vesztik, nem tudni, mit diktál az ember szíve…

Elbűvölő és üdítő szerelmi történet, elgondolkodtató üzenettel.
Vesd bele magad!

Véleményem a könyvről

Erin Watt párosa A Royal család sorozattal egyértelműen belopta magát a szívembe, így izgatottan vártam, hogy önálló kötetükkel mit tudnak letenni az asztalra. Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy a Royal fiúk után ez egy meglepően könnyed kis tini románc volt, és bár közel sem bizonyult olyan izgalmasnak és addiktívnak, egy hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes volt.

Oakley Ford tinédzserként vált rock sztárrá, és ahogy ez lenni szokott, a hírnév őt is hamar a siker árnyoldalára taszította. Most 19 évesen úgy érzi, hogy hátra kell hagynia egy korszakot, és ki kell törnie a korábbi hangzásvilágból. Ebben King, egy híres producer segíthetne neki, aki azonban a fiú jelenlegi megbízhatatlan, csapodár viselkedése miatt egyelőre elzárkózik a közös munkától. Oak menedzsere egyetlen megoldást lát a problémára: a srác mellé kell egy megbízhatónak tűnő, teljesen átlagos barátnő.

A 17 éves Vaughn egy igazi „lány a szomszédból” típus, és nem az a személyiség, aki rock sztárokkal randizgatna, de olyan ajánlatot kap Oakley Ford kiadójától, ahol a nővére is dolgozik, amit nem tud visszautasítani. Miután tragikus hirtelenséggel elhunytak a szüleik, három testvérével maradtak árván, így mindig szűkös volt a pénz. Az összeggel, amit most felajánlottak azért, hogy egy évig játssza el Oak barátnőjét, végre fellélegezhetnének egy kicsit, így bár van barátja, mégis belemegy az alkuba. Csupán egy probléma van: bár kislány korában imádta Oakley Ford dalait, rá kell döbbennie, hogy újdonsült barátja egy arrogáns bunkó, ami közel sem helyezi jó kilátásba az elkövetkező időszakot…

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem láttuk és hallottuk már ezt a történetet számtalan alkalommal különböző csomagolásokban, de mégis volt benne valami, ami miatt nagyon élvezetem a könyv olvasását.

Bevallom, hogy kellett egy kis idő, hogy a szívembe tudjam zárni a főszereplőket, és meglepő módon úgy éreztem, hogy a mellékszereplők ez alkalommal jobban el lettek találva. Vaughn testvéreit és Oak testőrét, Ty-t is hamar megkedveltem. Az „ellenségből barátok” kiinduló pont jól el lett találva, és tetszett, hogy Vaughn vissza mert szólogatni Oak-nak, ezzel letörve kicsit az egóját. A tweetek igazán feldobták a könyvet, bár számomra nagyon fura, hogy így kommunikálnak egymással az emberek, és nem hiszem, hogy rajongóként én bedőlnék egy ilyennek. 🙂 Oak szüleinek szálát picit gyengének éreztem. Úgy gondolom, hogy ezt vagy jobban ki kellett volna dolgozni, vagy kihagyni úgy, ahogy van, de számomra így ez egy kicsit kusza és erőtlen volt, holott a könyvnek azt hiszem, pont a saját utunk megtalálása lett volna az üzenete, amit ez a vonal erősíteni tudott volna.

Fontos lehet megjegyezni, hogy a pöttyözés sajnos picit félre ment ennél a könyvnél. Én nagyon szeretem a Young Adult történeteket, de aki egy forró jelenetekkel megtűzdelt, kifejezetten felnőtt korosztály számára íródott Rubin Pöttyös könyvet szeretne a kezébe venni, az azt hiszem csalódni fog, mert ez határozottan egy kis könnyed, Vörös Pöttyös YA könyv, olyannyira, hogy erotikus jelentet sem tartalmaz. (Sőt, bevallom, hogy számomra ez akár LOL könyvként is simán elment volna.)

Összességében ez egy nagyon aranyos könyv volt, egy könnyed hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes olvasmány.

Kedvenc idézeteim a könyvből

“Általában mindenki csak a jó dolgokat akarja hallani, holott az őszinteség az, ami igazán betalál, és hosszú távon az ember javára válik.”

“– A nagy szerelem tisztítótűz. Az összes hülyeséged a lángok martalékává lesz, és jobb emberré válsz általa. A ti szerelmetek ilyen.”

“– Itt leszek – mondom megnyugtatásképp.
– Végig?
– Örökké.”

“– Amikor kinyitod a szádat, legszívesebben minden második alkalommal behúznék neked egyet. De amikor énekelsz… – Mélán elmosolyodik. – Olyankor nehéz téged utálni.”

“– Csak óvatosan, bébi! Még a végén komplexusom lesz.
– Már van. Egomániának hívják.”

“Az új barátnőm egyfajta kaktusz, de szexi kaktusz.”

Itt bele is olvashatsz a könyvbe.

Nyereményjáték

A kötet főhőse, Oakley Ford egy fiatal popsztár, akiért milliók rajonganak. 

A mostani játékunk során fiatal popsztárok képeit láthatjátok majd, a feladatotok, hogy beírjátok a Raflecopter doboz megfelelő sorába az adott sztár nevét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

01.12. – Sorok Között értékelés
01.14. – Fanni’s Library
01.16. – Sorok Között extra állomás
01.18. – Csak olvass!
01.20. – Readingspo
01.22. – Deszy könyvajánlója
01.23. – Dreamworld extra állomás
01.24. – Kelly & Lupi olvas
01.26. – Pandalány olvas
01.28. – Veronika’s Reader Feeder

Leave a Reply