Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent – Blogturné + Nyereményjáték

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti címe: Finding Eden
Sorozat: A szerelem csillagjegyében 6.
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789634573531
328 oldal

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Miből merítesz erőt?

Mit tehetsz, ha vége annak a világnak, amit ismertél, és a szeretteidet elsodorta az özönvíz? Ha az új világban, amibe belecsöppentél, pont olyan magányos vagy? Hol találod meg a reményt, ha összetört a szíved, és bizonytalan a jövőd?

A Megtalálni Edent az erőről, a felfedezésről, a megbocsátásról és a halhatatlan szerelemről szól. Arról, hogy a sorsnak engedelmeskedve követni kell a békéhez vezető utat.

A Calder útja folytatása és a történet befejezése.

Ne habozz, tedd meg az első lépést!

„Lélegzetelállító! A tiszta, nyers és szívfacsaró érzelmek, a kitűnő írásmód,
és ennek a történetnek minden egyes porcikája tökéletes.
Ettől a könyvtől hinni fogsz a halhatatlan és feltétel nélküli szerelemben.”
– Aestas Book Blog –

„Ebben a regényben van valami különleges.
Mia Sheridan még önmagán is túltett. Maga a történet elképesztő.
Az írás fenomenális. A szereplők pedig egyszerűen felejthetetlenek.”
– Christy @ Goodreads –

Véleményem a könyvről

*Az értékelésem spoilereket tartalmaz, amelyet a kurzorod segítségével tehetsz láthatóvá!*

Ez egy lélegzetelállítóan gyönyörű, halhatatlan szerelem története volt. Mia Sheridan ismét egy csodálatos könyvvel ajándékozott meg, tele gyönyörű gondolattal és rengeteg érzelemmel. 

Rengeteg üzenete volt ennek a történetnek és csodálatosan dolgozza fel mindazt a nehézséget, amellyel a szereplőknek meg kell birkóznia ebben a kötetben. Hogyan találod meg a helyed egy olyan világban, amelyet sohasem ismertél? Hogyan találsz vissza a fényre a legsötétebb órákban? Hogyan éled túl, ha elveszíted azt, aki a legfontosabb számodra és hogyan élsz tovább ezzel a fájdalommal?
Annyira tetszett, hogy ahogy az Archer’s Voice-ban a pitypang, itt a hajnalka volt egy visszatérő motívum, ami csodaszép jelentést hordozott magában. A történet vége is álomszépre sikerült, bár Mia Sheridantól nem is vártam kevesebbet.

Ugyan megkérdőjelezhetetlenül öt csillagos ez a kötet is, mégis voltak számomra olyan dolgok, amire úgy érzem nem kaptam kielégítő választ a könyv végére (de azért azt le kell szögeznem, hogy még így sem veszített semmit számomra a történet az értékéből!)

*SPOILER* >> Például nem tudom, hogy Arizonából, hogyan keveredtek mindhárman Cincinnatiba, ami az ország másik szeglete? Az, hogy Eden a medál kapcsán ott keresi a válaszait, még teljesen érthető is, de hogy Calder és Xander hogy került oda, az annyira nem lett megmagyarázva. Ugyan a Becoming Calder -ben egyszer egy fél mondatban megemlíti Eden, hogy azt hiszi, onnan származik a családja, de kicsit ezt is kétkedve fogadom, mert hat éves korában rabolják el, utána átmossák az agyát, hogyan emlékezhet ilyesmire? Másrészt nálam sokkal nagyobbat ütött volna, ha Hector szervezi meg az egész „özönvizet”, mert így hogy Calder tönkrement öntözőrendszere is az okozója volt, valahogy más megvilágításba helyeződnek a dolgok. Amúgy meg azelőtt is voltak esők, mielőtt Calder megépítette volna a szerkezetet (és egyáltalán tönkre mehetett volna), mégsem árasztotta el a kamrát a víz, ezért nekem ez picit fura. Őszintén szólva Calder apjának szála sem nagyon tetszett, de maga az üzenet szépen átjött, hogy mi választjuk meg a saját utunkat, ne engedjük, hogy a múlt gyökerei vagy a skatulyák visszarántsanak. Sőt, valahogy a végére úgy érzem, hogy Hector karakterét is picit komplexebbé szerette volna tenni az írónő (sikerült is neki) és ezzel a szállal végülis elérte, hogy akaratlanul is tett valami jót. << *SPOILER* 

Összességében csodálatos volt a sorozat ezen két kötete is, és mindazoknak ajánlom őket, akik egy teljesen más világba szeretnének utazást tenni, és ha szeretik az olyan izgalmas történeteket, amelyek gyönyörű üzeneteket hordoznak, és amelyek végére egyszerűen akaratlanul is olvadozik az ember szíve.

“Nem tudom, mi a legjobb értékelés, de tőlem azt kapja.

– Öt csillag.

– Akkor én öt átütő erejű, rettentően elégedett csillagot adok rá – jelentettem ki egy félmosollyal.”

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

A szerelem csillagjegyében sorozatról

A sorozat minden részét egy-egy csillagjegy inspirálta. A Leo az oroszlán-, a Stinger a skorpió-, az Archer’s Voice a nyilas-, a Becoming Calder és a Finding Eden a vízöntő-, a Kyland a bika-, a Grayson’s Vow a mérleg-, a Midnight Lily a szűz-, a Ramsay a kos-, a Preston’s Honor az ikrek, a Dane’s ​Storm pedig a rák jegyében íródott. A kötetetek önállóan olvashatók és nem függenek össze. Mindegyik különböző szereplőkről szól, ez alól kivétel a Leo és a Leo’s Chance valamint a Becoming Calder és a Finding Eden.

Nyereményjáték

Tudjátok, mely A szerelem csillagjegyében kötetet mely zodiákus ihlette? Reméljük! Hiszen mostani blogturnénk valamennyi állomásán arra kérdezünk rá, hogy a közreadott égi jegy jeléhez, melyik magyarul megjelent regény címe tartozik. Megfejtésként magyar címeket várunk, ahol pedig két könyv tartozik a csillagjegyhez, bármelyik címével versenybe szállhattok.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

08.27. – Angelika blogja
08.30. – Sorok között
09.02. – Veronika’s Reader Feeder
09.05. – Deszy könyvajánlója

 

Leave a Reply