T. L. Swan: A ​megszálló (A Miles fivérek 2.) – Blogturné + Nyereményjáték

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg T.L. Swan A Miles fivérek sorozatának második részét,  A megszálló  címmel. A három fiát egyedül nevelő Claire médiavállalata anyagi gondokkal küzd, nem csoda, hogy Tristan Miles szemet vetett rá. Csakhogy ő nemet mond az üzletre és a randimeghívásra is, mígnem egy konferencián újra összetalálkoznak. Be kell látni, a szenvedélyük egymás iránt tagadhatatlan, vajon le tudják küzdeni a nehézségeket? Kövesd a blogturné állomásait, ha szerencsés vagy, a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Oldalszám: 400

Fordító: Ipacs Tibor

ISBN: 9789634996156

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Sosem volt még ilyen jó érzés utálni valakit. Tristan Milesszal akkor találkoztam először, amikor fel akarta vásárolni a néhai férjem cégét. Áradt belőle az erő, arrogáns volt, és már-már idegesítően gyönyörű – minden porcikámmal gyűlöltem. Az évszázad csodájaként három nappal később megkeresett telefonon, és randira hívott. Inkább a halál, minthogy egy ilyen férfival randizzak – bár el kell ismernem, hogy jól esett az egómnak.

Az év fénypontja volt, hogy elutasítottam.

Hat hónappal később meghívott vendégként előadott egy franciaországi konferencián, amelyen én is részt vettem. Továbbra is dühített a túlzott magabiztossága, de ezúttal meglepően vonzónak és szellemesnek találtam. Amikor rám nézett, a torkomban dobogott a szívem. Nem, nem szabad!

Ez az ember egy nőcsábász dögös öltönyben, én pedig egy özvegy vagyok, akinek van három nehezen kezelhető fia. Csak legyen vége ennek a konferenciának!

Mert mindenki tudja: Tristan Miles mindig megkapja, amit akar – és most engem akar.

Véleményem a könyvről

Nagyon szerettem ezt a könyvet! A sorozat első kötetéhez képest ez a rész sok szempontból jóval mélyebb volt és talán ezért is tetszett sokkal jobban. 

Claire és Tristan mindketten a média szakmában dolgoznak, két rivális cégnél. Kettejük első találkozása közel sem alakul döccenőmentesen, miután Tristan, akárcsak előtte számos céget, a nehézségekkel küzdő Anderson Media-t is megpróbája felvásárolni. Claire ezt cseppet sem veszi jó néven, hiszen ezt a vállalatot ő és elhunyt férje közösen hozták létre és emiatt foggal körömmel ragaszkodik hozzá.

Fél évvel később ismét találkoznak egy konferencián és úgy alakul, hogy végül összemelegednek. Azonban egy röpke kalandnál egyikük sem vágyik többre, tekintve, hogy Claire három gyereket nevel egyedül, Tristan pedig határozottan nem áll készen bármilyen elköteleződésre, legalábbis eleinte így gondolja…

Nagyon megszerettem a szereplőket és nagyon tetszett az az ív, ahogy a szerző bemutatta, hogy hogyan válik Tristan a macsó agglegényből gyakorlatilag egy családapává. Ebben a könyvben egyébként talán Claire három fia volt a legnagyobb kedvencem, sokat nevettem, de olykor meg is könnyeztem egy-egy jelenetet, amiben szerepeltek. Tristan-t egyszerűen nem lehet nem imádni és Claire előtt is le a kalappal, hogy ennyi nehézség után is képes volt talpon maradni.

Nagyon tetszett, hogy ismét feltűnt a többi Miles testvér is és itt szeretném megjegyezni, hogy a sorozat fennmaradó kötetei is nagyon jól sikerültek és én az ő könyveiket is imádtam (igazából a sorozat első részén kívül mindet).

Nekem nagyon tetszik az írónő stílusa, nagyon jól keveredik a könyveiben a humor, az érzelmek és persze a forró jelentekből sincs hiány, bár ez alkalommal tényleg egy kicsit mélyebb mondanivalót tartogató kötetről van szó.

Összességében nekem nagyon tetszett ez a könyv és őszintén ajánlom mindenkinek, akinek pedig van rá lehetősége érdemes hangoskönyvben is meghallgatnia a regényt, mert Sebastian York és CJ Bloom narrációja kiemelkedő és sokat hozzátesz a könyvélményhez.

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

A regény beleolvasóját érdemes elolvasnotok ahhoz, hogy könnyedén megválaszoljátok a kérdéseinket. Minden állomáson írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába a választ!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

A franciaországi konferencia elnevezése:

a Rafflecopter giveaway

[BLOGTURNÉ KLUB]

07.18 – Kelly&Lupi olvas

07.20 – Veronika’s Reader Feeder

07.22 – Betonka szerint a világ…

Leave a Reply