T. L. Swan: A ​szédítő (A Miles fivérek 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg T.L. Swan A Miles fivérek sorozatának első részét,  A szédítő  címmel. Egyéjszakás kalandjuk után egy évvel munkatársként találkozik újra Emily és Jim, persze a kínos beosztott kontra nagyfőnök felállásban. Az emlékezetes éjszakát egyikük sem felejtette el, a szenvedélyük egymás iránt tagadhatatlan, de a szerelmi csatározások mellett a Miles Média birodalom hírnevét is meg kell védeniük. Ha szerencsés vagy, a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Oldalszám: 452

Fordító: Sárossy-Beck Anita

ISBN: 9789632618760

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Egy Londonból New Yorkba tartó repülőjáraton felraktak az első osztályra. Az étel, a kiszolgálás és a pezsgő kifogástalan volt. A mellettem ülő kék szemű férfi pedig még ennél is jobb. Intelligens volt és kifinomult. Beszélgettünk és nevettünk, aztán történt valami különleges. A sors átvette az irányítást, az utat váratlanul megszakították, és a gépnek másik városban kellett landolnia, ahol egy éjszakát vesztegelt.

Újratervezés. Volt egy őrülten szenvedélyes éjszakánk Bostonban. Egy ilyen éjszakát egyetlen nő sem felejthet el. Mindez tizenkét hónapja történt, és azóta semmit nem hallottam róla. New Yorkba költöztem, álmaim munkahelyén, a Miles Mediánál lett állásom. El tudjátok képzelni, mennyire meglepődtem, amikor a cégvezető irodájába lépve a hatalmas mahagóni íróasztal mögül egy ismerős, pajkos szempár nézett vissza rám? Egy emlékezetes éjszaka, amely nem tud puszta emlék maradni. TL Swan perzselően érzéki és botrányos romantikus regénye.

Véleményem a könyvről

Angolul már volt szerencsém olvasni, pontosabban hangoskönyvben hallgatni T. L. Swan Miles fivérek sorozatát, és bár szerintem az első rész messze elmarad a következő három kötet színvonalától, egy hétvégi kikapcsolódásnak ez a könyv is tökéletes.

A sorozat négy Miles testvér történetét dolgozza fel, akik a Miles Média nevű hatalmas médiaóriást vezetik New Yorkban és Londonban. Az első rész főszereplője Jameson Miles, aki egy repülőút során ismerkedik meg Emily Fosterrel. Amikor egy hóvihar miatt Bostonban kényszerül leszállni a gép és ott kell tölteniük az éjszakát, egyik dolog követi a másikat és végül egy ágyban találják magukat. Az egyéjszakás kaland mindkettőjük számára feledhetetlennek bizonyul, mégis másnap elválnak az útjaik. A gond akkor kezdődik, amikor Emily egy év múlva megkezdi első napját az új munkahelyén, a Miles Médiánál, és kiderül, hogy a legfőbb főnök nem más, mint a repülőgépen megismert, Jim-ként bemutatkozó férfi, aka Jameson Miles. 

A történet másik szála egy rejtély felderítését dolgozza fel, ugyanis valaki információkat szivárogtat a legnagyobb médiakonkurensnek. Végül Emily vállalja magára a feladatot, hogy kiderítse, hogy ki állhat az ügy hátterében. 

Talán a leírásból is látszik, hogy nagyon-nagy újdonságra ebben a könyvben nem kell számítani, van benne egy kis humor, számos szócsata, egy csipetnyit talán a kelleténél több dráma, sok-sok romantika és persze forró jelenetekből sincs hiány. Egy kis könnyed pihenős napra szerintem kiváló, de nem kell tőle nagy dolgokat várni. (Egyébként aki teheti, érdemes hangoskönyvben is meghallgatni a regényt, mert Sebastian York és CJ Bloom narrációja ez alkalommal is kiemelkedő volt!) 

A szereplőket megkedveltem, bár sokszor nem értettem egyet egy-egy döntésükkel vagy éppen a viselkedésükkel. Jó volt, hogy már ebben a részben is szerepelt mind a négy Miles testvér, nagyon szeretem a dinamikájukat és mindig jókat nevetek a közös jeleneteiken.

Bár ez a könyv sem volt rossz, de a sorozat többi része személy szerint nekem sokkal jobban tetszett, olyannyira, hogy a második kötet az egyik kedvenc könyvem volt az idei évben (de a harmadik és negyedik rész sem maradt le sokkal). Mindegyik kötetre igaz, hogy többnyire humorosak, fülledt jelenetekkel tűzdeltek, de olykor előkerül egy-egy komolyabb téma is, emiatt én leginkább Vi Keeland könyveihez tudnám hasonlítani őket. 

Összességében jól szórakoztam ezen regényen és én mindenképpen ajánlom, abban pedig nagyon bízok, hogy a Kiadó elhozza majd nekünk a többi Miles testvér könyvét is. 

 

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Sokak örömére egyre bővül a Maxim Kiadó Passion válogatásának kínálata. Most a már korábban megjelent regényekkel játszunk, minden állomáson találtok egy kedvcsináló fülszöveg részletet, annyi a feladat, hogy találjátok ki, melyik regényhez tartoznak, és írjátok bele a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

Rian ​Sutter általában nem flörtöl nyilvános helyen, de amikor észreveszi, hogy egy dögös, öltönyös pasi figyeli, akkor arra gondol, hogy aznap talán rámosolygott a szerencse. Vagy erről van szó vagy pedig arról, hogy bejönnek neki az izzadt, jóganadrágos nők, akik edzés után rohannak bevásárolni.

Mint kiderül, egyik sem.

 

a Rafflecopter giveaway

[BLOGTURNÉ KLUB]

12.05 – Kelly&Lupi olvas

12.07 – Betonka szerint a világ…

12.09 – Veronika’s Reader Feeder

Leave a Reply