Colleen Hoover: Layla – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover lebilincselő regénye, a Layla. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Leeds és Layla különleges szerelmének történetét, mely egyszerre fájdalmas, különleges és felemelő. Vajon mennyit bír el egy szerelem?
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát. 

 

Könyvmolyképző Kiadó · ISBN: 9789635974160 · Oldalszám: 360 oldal · Fordító: Sereg Judit

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

A ​szerelem kísérthet, de meg is gyógyíthat.

Leeds azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életét, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.

Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.

A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül…

Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen egymásra találnak. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.

Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat…

Fedezd fel CoHo újabb lebilincselő és elgondolkodtató világát!

Véleményem a könyvről

Azt hiszem, hogy a kiadó nem is választhatott volna jobb időpontot a Layla magyar megjelenésének időzítésére, hiszen a maihoz is hasonló esős őszi, borongós napokon nincs is jobb egy jó kis lélekborzongató olvasmánynál. Colleen Hoover ez alkalommal a paranormális műfajban próbálgatta a szárnyait és mondanom sem kell, hogy szokás szerint hatalmasat alkotott. 

A történet főszereplője Leeds, aki egy esküvőn találkozik Laylaval, ahol zenészként lép fel. Egyből felkelti a figyelmét a bohókás lány a fura táncával, később pedig ők ketten teljesen egymásba habarodnak. Egy darabig minden nagyon jól megy közöttük, de aztán egy borzasztó incidenst követően minden megváltozik és Layla a korábbi boldogságtól kicsattanó, játékos önmaga szürke árnyékává válik. Leeds mindent megpróbák annak érdekében, hogy Layla visszataláljon a régi önmagához, a kapcsolatuk pedig az egykori alapjaihoz, így elhatározza, hogy visszaviszi Laylat a megismerkedésük helyszínére, a kis szállodába a semmi közepén, ahol anno az esküvő volt. Azóta a szálloda eladósorba került, így csupán kettesben tölthetnek el ott egy kis időt, ám megérkezésüket követően hamar kiderül, hogy rajtuk kívül mégis tartózkodik valaki vagy valami az épületben…

Az egész történet egy hatalmas érzelmi hullámvasút, amelyben a romantika, a borzongás és izgalom minden magassága és mélysége megtalálható, ráadásul folyamatosan olyan fordulatok várnak az olvasóra, amire garantáltan nem számít. A regényben akadnak olyan részek is, amelyek kifejezetten felkavaróak és a végletekig szétcincálják az ember érzelmeit és idegeit.

Véleményem szerint nagyon jó választás volt az írónő részéről, hogy végig Leeds szemszögéből olvashatjuk a regényt. Szintén nagyon különlegessé és érdekfeszítővé tette a könyvet, hogy két idősíkon játszódik: a jelenben Leeds egy nyomozóval beszélget és neki idézi fel a múlt részleteit.

Az előző értékelésemben bővebben is kifejtettem, de ismét muszáj megemlítenem Leeds karakterének zseniális mentális átformálódását, ami szerintem az egész könyv kulcsát adta. Nagyon érdekfeszítő volt végignézni, hogy hogyan alakulnak át a gondolatai és az érzelmei és hogyan jut el egy olyan pontra, ahol egy külső szemlélő számára épelmével megmagyarázhatatlan és megdöbbentő dolgokat tesz és ő ezeket mégis megpróbálja igazolni.

Összességében tényleg lehetetlen volt ez a regény és Colleen Hoover ismét lenyűgözött a tehetségével. Én őszintén ajánlom mindenkinek, aki valami igazán izgalmas, felkavaró és olykor borzongató történetre vágyik.  

Előző értékelésemben kicsit részletesebben írtam a regényről, ha van kedved, itt olvashatod el. 

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Colleen Hoovertől megszokhattuk már, hogy csodálatos férfi karakterekkel ajándékozza meg olvasóit, Leeds sem kivétel ez alól. Így hát mostani játékunk során a CoHo srácoké lesz a főszerep! Minden állomáson olvashattok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, ki mondhatta, és a teljes nevét (vezeték és keresztnév) beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

 “– […] néha csak úgy lehet megmenteni egy kapcsolatot, ha előbb hajlandó vagy feláldozni azt.”

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[BLOGTURNÉ KLUB]

09.23 Dreamworld
09.29 Veronika’s Reader Feeder
10.01 Fanni’s Library
10.03 Csak olvass!
10.05 Csak olvass! Idézetek
10.07 Dreamworld Borítók
10.09 Readinspo

Leave a Reply