❄ Karácsonyi Nyereményjáték Mia Sheridannal!! ❄

★☆6 CSILLAGOS KEDVENC NYEREMÉNYJÁTÉK!!☆★

Sziasztok! Sok szempontból imádom a karácsonyi időszakot, de az biztos, hogy az egyik legjobb benne, az a könyvmegjelenésáradat, ami ezeket a heteket jellemzi. Rengeteg csodálatos könyv jelent meg mostanában, de ezek közül is mindig külön helyük van a szívemben Mia Sheridan csodálatos könyveinek. ♥ A Stinger az egyik 6 csillagos kedvencem, éppen ezért szeretném minél több emberhez eljuttatni a hírét, hogy megjelent ez a minden szívet megdobogtató könyv! Mia Sheridan azon kevés írónő közé tartozik, akinek minden könyve egyedi, és  nagyon különbözik egymástól. Nos, a Stinger is egy olyan történet amely biztos vagyok benne, hogy mindannyitokat meg fog lepni. Őszintén nagyon-nagyon ajánlom! ♥♥♥
 
Most megünnepelve a megjelenést, szeretnék kisorsolni közöttetek egy példányt ebből a könyvből a Könyvmolyképző Kiadó nagylelkű felajánlásával, amihez írónő még dedikált könyvjelzőt is küldött!! Illetve további egy nyertes még egy dedikált könyvjelzővel gazdagodhat!! 🙂 Sok szerencsét és Áldott Békés Karácsonyt Mindenkinek! ♥
 
(Ráadásul el sem tudom mondani, hogy micsoda hihetetlen megtiszteltetés és meglepetés, hogy a Kiadó az én szavaimat választotta a hátsó borítóra. ♥ Igen, a következő sorsolás az én autogramjaimért fog menni. 😀 (Na jó, csak viccelek. :)) 

Itt olvasható az értékelésem
Rendeld meg most!
—————–

 

a Rafflecopter giveaway

***A nyereményjáték december 23-án éjfélkor ér véget, az eredményhirdetés, pedig december 24-én lesz, hogy legalább virtuálisan bekerülhessen a nyeremény a karácsonyfa alá. 🙂  Csak Magyarországi címre tudok postázni, kivéve, ha a nyertes vállalja a külföldre való postázás költségét. A nyerteseknek 48 óra áll a rendelkezésére, hogy jelentkezzenek a nyereményükért, ha Facebookal jelentkeztek be a varázsdobozkába, akkor mindenképpen figyeljétek az ahhoz kapcsolt email címeteket is! Sok sikert mindenkinek! :)***

*Nem kötelező, de a kommenteknek és megosztásoknak mindig nagyon-nagyon örülök!!*

 

A Könyvmolyképző Kiadó Friss Megjelenései

(*köhint* Na jó az Archer sajnos egyelőre még csak illusztráció, de már nagyon várom,
és amúgy is ezt a borítót olyan jó nézegetni. :)) 

 

Sziasztok! A Könyvmolyképző Kiadó rengeteg szuper könyvet hozott el nekünk az utóbbi hetekben, ezekből szemezgettem néhányat, amelyeket nagyon ajánlok!  😍 Mivel mostanában leginkább a káosz és az időhiány jellemzi a napjaimat, *elmorzsol egy könnycseppet*, ezért sajnos eddig nem mindegyikhez sikerült blogbejegyzést is készíteni, így kicsit vegyesen vannak blogos és molyos értékelések, de a végeredmény ugyanaz, hogy ezeket a könyveket mindenképpen ajánlom, és ha gyorsan leadjátok a rendelést, még talán be is kerülhetnek ezek a gyönyörűségek a fa alá. 🙂 (Jah, és ha már úgyis rendeltek, valaki légyszi küldjön nekem egy időnyerőt a Jézuskával! Előre is köszönöm! :))

❄Leylah Attar – The Paper Swan – Papírhattyú (+18)
Értékelésem–>http://bit.ly/2ggIWT9
KMK–>http://bit.ly/2gBD6jp

❄Colleen Hoover , Tarryn Fisher –Never never – Soha, de soha (Never never 1.)
Értékelésem–>http://bit.ly/2fpFrZB ( a harmadik is megtalálható a blogon)
KMK–>http://bit.ly/2g4FX0y

❄Katie McGarry: Take Me On– Kísérj el! (Feszülő húr 4.)
Értékelésem–>http://bit.ly/2gmNsk0 (Tőlem szokatlanul, csak kis szösszenet. )
KMK–> http://bit.ly/2eUmj6D

❄Tabitha Suzuma – Forbidden – Kimondhatatlan (+18)
KMK–> http://bit.ly/2gmM7tq

(Ezt a könyvet még nem olvastam, de ezer éve várólistás, és nagyon-nagyon jó értékeléseket olvastam róla.
Ráadásul képzeljétek, nyertem egy példányt a kötetből, úgyhogy alig várom, hogy a kezembe is foghassam!! 🙂 Egyébként ez egy tabu könyv, de azok számára, akik nyitottak, vakon is ajánlom ezt a könyvet! )

❄Mia Sheridan – Stinger – A Skorpió fullánkja (A szerelem csillagjegyében 3.) (6 csillag!) (+17)
Értékelésem–>http://bit.ly/2f7FZb7
KMK–>http://bit.ly/2aCbnwW

❄Elle Kennedy – The Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.) (+17)
Értékelésem–>http://bit.ly/2eWKlCf
KMK–>http://bit.ly/2aa9qCt

❄Jennifer Armentrout – Oblivion Feledés (Luxen Daemonnal)
Értékelésem–>http://bit.ly/2hN7GqG
KMK–> http://bit.ly/2gRznwP

☆☆☆6 CSILLAGOS KEDVENC ELŐKÉSZÜLETBEN☆☆☆

❄Archer’s Voice – Archer hangja (A szerelem csillagjegyében 4.) – jövőre érkezik!!

Értékelésem–> http://bit.ly/2gRCOUn
A Könyvmolyképző Kiadó honlapja–> http://bit.ly/2ewvL3p

Ez volt az első szerelembe esésem az írónő csodálatos könyveivel, és egyből egy 6 csillagos kedvencet avattam ezzel a gyönyörű történettel. Biztos vagyok benne, hogy ez a könyv tényleg minden olvasó szívét meg fogja hódítani!
Alig várom, hogy magyarul is felkerülhessen a polcomra az angol kiadásom mellé ez a gyönyörű kötet. ♥

„Azt mondta számít a hangom, és a szerelme képes volt elhitetni velem, hogy ez talán igaz lehet.
És olykor csupán ennyi kell; egyetlen ember, aki hajlandó meghallani a szíved hangját, amire addig senki sem vette a fáradságot.”

Fülszöveg

Amikor Bree Prescott megérkezik Pelionba, az álmos tóparti kisvárosba, szívből reméli, hogy végre megtalálta azt a helyet, ahol rálelhet a hőn áhított nyugalomra. Már az első nap belebotlik Archer Hale-be, a saját tragédiáját remeteként őrizgető srácba. Egy emberbe, akit addig senki sem vett észre.

Ez a könyv egy olyan nőről szól, akinek az életét egyetlen szörnyű éjszaka eseményei határozzák meg, és egy olyan férfiról, aki szerelmével elhozza a nő számára a szabadulást. Egy szótlan férfi története, aki tátongó sebbel él, és egy olyan nőé, aki segít neki megtalálni a hangját. Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.

 

Stinger büszkeségem 🙂 :

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! ☃🎄❤

Leave a Reply