Elizabeth O’Roark: Waking Olivia – Olivia ébredése – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából végre hazánkban is megjelenik Elizabeth O’Roark Waking Olivia – Olivia ébredése című regénye, amely egy hosszútávfutó egyetemista és az ő fiatal edzőjének románcát dolgozza fel, rejtélyekkel, feszültségekkel és sok-sok érzelemmel megtűzdelve. A különleges regényről a Blogturné Klub négy tagja mesél, és ha szerencsés vagy, a könyv egy példányát meg is nyerheted.

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó, 2022

Oldalszám: 400

Fordító: Sereg Judit

ISBN: 9789635973323

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

A farm bajban van.
Az apja adósságokat hagyott hátra.
A főiskolai terepfutó csapata nem teljesít jól.

Will Langstromnak már eleve túl sok a kötelezettsége,
a legkevésbé sem hiányzik neki Olivia Finnegan,
a frissen igazolt, gyönyörű, de problémás diák.

Nagy száj.
Komoly jobbhorog.
És egy titok, ami tönkreteheti.

Olivia önmaga legádázabb ellensége, múltja elől képtelen menekülni,
és az utolsó, akitől segítséget kérne, az a nagyképű futóedzője,
aki a jelek szerint semmivel sem elégedett.

Will azonban nem hagyja, hogy a lány ellökje magától,
és eltökélten meg akarja menteni, miközben minden erejével
próbál ellenállni a vonzalomnak, ami mindkettőjük életét tönkreteheti.

Véleményem a könyvről

Imádtam ezt a könyvet és alig tudtam letenni, annyira magával ragadott. Volt benne valami egészen különleges, ami kiemelkedővé teszi a New Adult románcok sorában. Az biztos, hogy nem fogom egyhamar elfelejteni. 

Olivia Finnigan egy hosszútávfutó. Nem is akármilyen, mindenki azt gondolja, hogy egy texasi egyetem elsőosztályú csapatának tagjaként nagy jövő áll előtte. Azonban miután egy incidens miatt elbocsátják az iskolából, Coloradóban, egy harmadosztályú egyetemi csapatban találja magát. Annak ellenére, hogy egy évtized után ő hozhatja el az első nyerési szériát a csapatnak, az új egyetemen mégsem szívélyes a fogadtatása. Főleg a fiatal edző, Will gondolja azt, hogy Olivia csak bajt jelent, főleg amikor a lány időnként olyan kimerülten vagy sérülésekkel érkezik meg az edzésre, hogy futni is alig bír. Olivia-nak van egy titka. Éjszakánként rémálmok gyötrik, és gyakran találja magát a semmi közepén, hosszú mérföldekre a lakásától, ahová álmában futott el.

Will-nek megvannak a maga problémái. Bár nagyon fiatal még, de egy világ súlya nyomja a vállát. Apja halála után neki kellett átvennie a csőd szélén álló családi farmot, miközben az egyetemi állásával támogatnia kell édesanyját és az öccsét, mindehhez pedig fel kellett adnia sziklamászó álmát. Éppen ezért Olivia Finnigan egy olyan figyelemelterelés, amit nem engedhet meg magának. Érzi, hogy a gyönyörű, nagyszájú lány csak bajt hozhat rá, de amikor elkezdi felfedezni a lány titkait és a kemény külső mögé rejtett számtalan értéket, egyszerűen nem tud parancsolni az érzelmeinek, még ha ezzel az állása forog is kockán…

Nagyon tetszett az írónő stílusa és a szereplők is zseniálisak voltak, és talán ebben is rejlett a könyv titka, amiért egyáltalán nem éreztem sablonosnak. Az írónő nagyon jól adagolta az érzelmeket, az izgalmakat, a feszültséget és kiváló érzékkel találta el a könyv lassú épülésének ütemét. Nagyon tetszett Olivia alvafutásának ötlete is. Igazán eredeti volt, és az egész könyvben nagyon jó elemnek éreztem ezt a rejtélyes szálat.

Úgy gondolom, hogy a New Adult könyvek között ez egy egészen kiemelkedő regény volt, és az ‘ellenségből szerelmek’ és a ’tiltott románc’ kedvelői garantáltan kedvencre találnak majd benne. Én őszintén ajánlom!

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyekben akárcsak az Olivia ébredésében, szintén nagy szerepet kap a futás. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

“Szeress nagyon, szeress szenvedéllyel, de szeress jól.

Vigyázz a szívedre, védd meg, és ha úgy érzed, hogy vakmerőnek kell lenni, fontos, hogy te legyél az, aki így dönt.

Lásd a világot, a jót, a rosszat, a csúnyát.

Tanulj. Soha ne hagyd abba a tanulást, Laney.

És végül: használd ki az idődet, de ne pazarold el. Ebben higgy nekem!

És most a kezedben a kulcs a saját világodhoz. Te döntöd el, melyik ajtókat zárod be, és melyikeket nyitod ki. Te döntöd el, hogy kit engedsz be, és tartasz kint. De megtennél nekem egy szívességet? Ne zárj ki túl sok embert. Te túl jó, túl értékes vagy ahhoz, hogy el legyél rejtve.”

 

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[BLOGTURNÉ KLUB]

10/19 Veronika’s Reader Feeder

10/21 Hagyjatok! Olvasok! – extra

10/23 Kelly és Lupi olvas

10/25 Fanni’s Library

10/27 Hagyjatok! Olvasok! – extra

Leave a Reply