Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára (Tiltott férfiak 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

Magyarul is megjelent Linda Kage lehengerlő története, A csókod ára, ami egy nehéz múltú lány, és egy dzsigoló románcáról szól. 

A különleges regényről a Blogturné Klub három tagja mesél, és ha szerencsés vagy, a könyv egy példányát meg is nyerheted.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Szerző: Linda Kage

Fordító: Sereg Judit

Oldalszám: 392

ISBN: 9789634573968

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Mondhat bármit az unokatesóm,
nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője.

Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy…

Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal. Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között… berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam… ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő.

A pasi selyemfiú.
Egek, én aztán tudok választani!

Véleményem a könyvről

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy magyarul is érkezik Linda Kage Forbidden sorozata. Bár valamiért össze-vissza kezdtem el olvasni a sorozat részeit, így az első kötet eddig kimaradt, az írónő hamar levett a lábamról a stílusával, és alig vártam hogy ezt a kötetet is olvashassam. 

Reese Randall az agresszív volt barátja elől menekül el az ország másik végére egy nevenincs kisváros főiskolájára, hogy ott névváltoztatás után, az unokatestvére mellett biztonságra és új kezdetre találjon. A kampuszon látja meg először Mason Lowe-t, aki egyből felkelti a figyelmét. Azonban hamar tudomására jut, hogy Mason közel sem elérhető, legalábbis borsos ár megfizetése nélkül, ugyanis nyílt titok, hogy Mason pénzért fekszik le nőkkel. 

Reese költségei fedezésére munkát vállal egy családnál, ahol egy tolószékbe kényszerült, beteg kislányt kell felügyelnie, de a legnagyobb meglepetés akkor éri, amikor kiderül, hogy a kislány bátyja nem más, mint Mason, aki a dzsigoló munkával csak a családjának igyekszik segíteni. 

Reese és Mason története egy igazi lassan épülő románc. Először barátok lesznek, és bár az idő múlásával mindketten mélyebb érzéseket kezdenek táplálni a másik iránt, sokáig nem lépnek az ügyben. Nagyon tetszett, hogy Reese-t nem érdekelte, hogy mások mit gondolnak, ő ugyanúgy barátkozott Mason-el, még ha így a kampusz páriájává is vált. Szintén nagyon érdekes volt Mason karaktere, hogy mennyire kilátástalannak látta a helyzetét, hogy egyszerűen nem tudott kitörni abból az ördögi körből, amibe alig 18 évesen a házuk főbérlője kényszerítette, amivel egészen izgalmas témákat érintett az írónő. A sorozat 10. kötete, a The Price of Mason egyébként Mason szemszögéből mutatja be a történetet. Ehhez még nem volt szerencsém, de mindenképpen szeretném majd elolvasni, főleg mert kíváncsi vagyok az ő gondolataira is, hogy ezt az egész helyzetet ő hogyan élte meg. 

Nagyon tetszett az írónő stílusa. A könyvben volt humor, izgalom, könyvek és sok-sok cukiság. A főbérlő nagyon idegesítő karakter volt és picit zavart, hogy nem derült ki, hogy honnan tudott Reese dolgairól, de ez nem volt meghatározó kérdés számomra. 

Összességében igazán jól esett most ez a történet, és nagyon gyorsan olvastatta magát. Én mindenkinek őszintén ajánlom, aki egy olykor komoly témákat is súroló, máskor szívmelengető olvasmányra vágyik. 

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

A kötet hősnője, Reese vérbeli Harry Potter rajongó, és egy ponton Masont is azzá teszi. Ha te is HP-fan vagy, ez a játék Neked szól!

Minden állomáson találsz egy Harry Potter idézetet, a feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely HP könyvből szól az idézet. Hajrá!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladvány:

“– (…) Te, ifjú lévén, nem tudhatod, hogyan gondolkodik és hogyan érez egy idős ember. Az öregen viszont számon kérhető, ha elfelejti, milyen volt fiatalnak lenni.”

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

06.16 Veronika’s ReaderFeeder
06.19 Sorok közöt

One thought on “Linda Kage: Price of a Kiss – A csókod ára (Tiltott férfiak 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

Leave a Reply