Jay McLean: Lucas (Preston Brothers 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Jay McLean: Lucas című regényét, mely a Preston Brothers sorozat első része. Lucas és Laney  11 éves koruk óta barátok, mára  azonban sokkal több ez a kapcsolat, mint legjobb barátság. Kettejük szerelmének izgalmakkal bővelkedő kibontakozását meséli el ez a könyv. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Szerző: Jay McLean

Fordító: Kereki Noémi

Oldalszám: 472

ISBN: 9789633995617

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Szeress nagyon, szeress szenvedéllyel, de szeress jól!

Száz méteren minden milliszekundum számít.

Ha a szerelemre várunk, ezek a milliszekundumok örökkévalóságnak tűnhetnek.

Lucas Prestonnak, a középiskola végzősének mindene megvan: az atlétikacsapat sztárja, egy ösztöndíj várományosa, saját lakással meg újabb és újabb barátnőkkel. Egy nővére, öt öccse és egy apja van, aki számít a segítségére, hogy ezek az fiúk biztosan ne öljék meg egymást. És a megmentője? Lois „Laney” Sanders, a lány, akit tizenegy éves kora óta nagyon kedvel. Egy lány, aki a legjobb barátja, a bizalmasa, a bátorsága.

Tizenhat kopogás.

Nyolc másodperc.

Ennyi időbe telt felismernie, hogy négy éve szerelmes Laneybe.

Nyolc sorsfordító másodperc.

És pontosan ennyi időbe telt őt elveszítenie.

Véleményem a könyvről

Aki követi a blogomat, azok számára nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Jay McLean az egyik kedvenc írónőm. Ha szeretnék egy igazán jó ifjúsági vagy New Adult regényt olvasni, amiben szerethető szereplők vannak, rengeteg érzelem kap helyet és fontos témákat is érint, tudom, hogy az ő regényeivel nem nyúlhatok mellé. Lucas könyvét korábban már volt szerencsém olvasni, de másodjára is képes volt levenni a lábamról, és amikor két nap alatt ledaráltam ezt az amúgy nem rövid regényt, ismét eszembe jutott, hogy miért is imádom annyira Jay McLean könyveit.

Lucas és Laney tizenegy éves korukban találkoznak először, amikor Laney és az apukája hátrahagyva a múltat költözés mellett döntenek és a férfi Lucas apjának cégénél, a Preston építőipari vállalatnál kap állást. Ők ketten hamar legjobb barátokká és elválaszthatatlanokká válnak, majd lassan elkezdenek mélyebb érzéseket táplálni egymás iránt, azonban sokáig egyikük sem meri megtenni az első lépést.

Imádtam az egész könyvet, úgy ahogy van. Nagyon szerettem a szereplőket és bár nem fogok hazudni, sokszor frusztráló dolgokat csináltak, pont azt szeretem Jay McLean karaktereiben, hogy egyikük sem tökéletes és túlidealizált. Fiatalok, sokszor hibáznak, keresik az útjukat, próbálják kitalálni a jövőjüket, és igen, olykor rossz döntéseket hoznak, de mindemelett nagyon szerethetőek és hatalmas szívük van. Lucas és Laney közös útja közel sem mentes a döccenőktől, nehézségektől és tragédiáktól, azonban ez csak erősíti a kettejük közötti kapcsot.

Az egész kötetnek nagyon fontos eleme a család, amit nagyon szerettem. Lucas a hét Preston testvér közül a második legidősebb. Az ő nővére, Lucy az írónő More Than sorozatának egyik főszereplője, amit mondanom sem kell, hogy szintén imádtam és az egyik kedvenc sorozatomként tartom számon.  Éppen ezért nagyon boldog voltam, hogy ismét belecsöppenhetek egy picit a Preston család életébe. Lucas könyvén kívül angolul már megjelent Logan és Leo könyve is, amiket szintén nagyon szerettem és bízom benne, hogy hamarosan a magyar olvasók polcára is felkerülhet majd.

Összességében én őszintén ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki szívesen olvasna egy olykor szívet melengető, máskor szívet tépő ’barátokból szerelmek’ típusú regényt.

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

lucas3

Nyereményjáték

Lucast megszerettük ebben a regényben, de ezen a néven már máskor is avattunk kedvenc főszereplőt. Lucas nevű karaktereket kell keresnetek, minden állomáson egy-egy idézet lesz segítségetekre. Ki kell találni az adott Lucas családnevét és a regény címével együtt be kell írni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

Feladvány:

“Taylor úgy érezte, mintha napsugárral teli medencében lebegne. Egyetlen aggódó gondolat sem kísértette. A vágy csodálatosan felszabadította. Ezt Lucas tette vele. Egyetlen csók, és minden józan gondolat elhagyta.

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

07.10 Kelly és Lupi olvas

07.13 Veronika’s Reader Feeder

07.16 Fanni’s Library

07.19 Sorok között extra

One thought on “Jay McLean: Lucas (Preston Brothers 1.) – Blogturné + Nyereményjáték

Leave a Reply