Amy Harmon – Arctalan Szerelem- Borító leleplezés

Hihetetlenül nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy elhozhatom nektek az egyik kedvenc írónőm, Amy Harmon csodálatos regénye, a Making Faces beharangozóját, amely magyarul az elképesztően szép Arctalan Szerelem címet kapta. Ez a csodálatos könyv a Twister Media gondozásában fog érkezni hozzánk, méghozzá hivatalos információ szerint 2016. június 9-én, Marczali Ferenc fordításában. El sem tudom mondni, hogy mennyire várom már! <3

Előrendelés: http://ajanlat.twister.hu/konyv/arctalan-szerelem/

arctalanszerelem2

Fülszöveg

Ambrose Young nagyon szép volt – olyan szép, mint a romantikus regények borítóin látható férfiak. Ezt Fern Taylor is tudta, hiszen tizenhárom éves kora óta falta ezeket a könyveket. És mivel Ambrose Young ennyire szép volt, Fernnek meg sem fordult a fejében, hogy valaha is övé lehet a férfi… egészen addig, amíg Ambrose Young már nem volt szép többé.

Az Arctalan szerelem egy kisváros története, ahonnan öt fiatalember indul el a háborúba, de közülük csak egy tér vissza. Az Arctalan szerelem a gyász története: a közös gyászé, az egyéni gyászé, a szépség, az élet és az önazonosság elvesztése fölötti gyászé. Az Arctalan szerelem egy lány szerelmének a története, amit egy megtört fiú iránt érez, és egy sebesült harcosé, akit ez az érzés egy hétköznapi lányhoz fűz. Az Arctalan szerelem a vigasztaló barátság története, a rendkívüli hősiességé, és egy olyan, modern A szépség és a szörnyeteg-mese, amely megmutatja, hogy mindannyiunkban megtalálható egy kicsi a szépségből, és egy kicsi a szörnyetegből is

makingfaces3

Néhány szó Amy Harmon-ról

Amy Harmon egy Wall Street a6OjRSfsJournal, USA Today, és New York Times Bestselling írónő. Amy már egészen ifjú korától kezdve tudta, hogy az írás egy olyan dolog, amellyel foglalkozni szeretne, így fiatalkorának nagy részében az idejét dalszövegek és a történetek írásával töltötte. Amy a búzamezők közepén nőtt fel televízió nélkül, ahol csupán a testvérei és a könyvei szolgáltak szórakoztatásául. Úgy gondolja, hogy ez volt az, amely leginkább hozzásegítette ahhoz, hogy kifejlődhessen benne egy jó történet megalkotásához szükséges képesség. A könyvei számtalan országban jelentek már meg, amely egy igazi valóra vált álom egy kis Utah állambeli Levan-ban felnőtt vidéki lány számára. Érdekesség, hogy mind az írónő csodálatos debütáló regénye a Running Barefoot, mind a The Law of Moses a szerző szülővárosán Levan-ban játszódik, ahol a helyszínek egy része valós és néhány jelenet erejéig a két történet találkozik is egymással.

Amy motivációs előadóként, általános iskolai-, és gimnáziumi tanárként, és otthon tanító anyaként is kipróbálta már magát, valamint tagja a Gladys Knight vezette Grammy Díj nyertes Saints Unified Voices kórusnak is, továbbá 2007-ben megjelent első zenei CD-je is keresztény blues műfajban,„What I Know” címmel. (Itt bele is tudtok hallgatni: http://www.cdbaby.com/cd/amyharmon Mellesleg tényleg hihetetlen ez íz írónő!)

Amy Harmon-nak eddig nyolc kötete jelent meg, köztük az USA Today Bestseller Making Faces (Arctalan Szerelem) és a debütáló Running Barefoot című könyve, továbbá az Infinity + One, a Slow Dance in Purgatory, a Prom Night in Purgatory, a személyes kedvenceim a The Law of Moses és a The Song of David és a The New York Times Bestseller A Different Blue című kötetei.

Az írónő még idén tavasszal érkezik ismételten egy fantasy regénnyel, amely a The Bird and the Sword címet fogja viselni (alig várom már, hogy elmerülhessek Tiras herceg történetében 🙂 Update: itt elolvashatjátok az értékelésemet erről a varázslatos kötetről.), illetve 2016 októberére várható From Sand and Ash című történelmi regénye, amely a II. Világháború idején, Olaszországban fog játszódni, és biztos vagyok benne, hogy mint minden Amy Harmon regény, ez is le fog venni a lábamról.

Itt is megtalálod az írónőt:

Weboldal: http://www.authoramyharmon.com
Facebook: https://www.facebook.com/authoramyharmon
Twitter: aharmon_author
Goodreads: https://www.goodreads.com/amyharmon

A könyvhöz készült angol nyelvű trailer a We Art Books jóvoltából

 

Külön érdekesség, hogy a videó alatt szóló “Polaroid” című dal előadója Paul Travis, aki az írónő fia, és aki több Amy Harmon könyvhöz is írt zenét többek között a Running Barefoot-hoz és a The Song of David-hez.

arctalan szerelem@2x

2 thoughts on “Amy Harmon – Arctalan Szerelem- Borító leleplezés

Leave a Reply