Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most (Egy nap talán 2.) – Blogturné + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover nagysikerű regényének, az Maybe Somedaynek a folytatása. A Maybe Nowban visszarepülük Sydney és Ridge életébe, de ott lesz Maggie, Warren és Bridgette is.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a könyvet és annak szereplőit, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyv egy példányát.

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Szerző: Colleen Hoover

Fordító: Barthó Eszter

Oldalszám: 368

ISBN: 9789635618262

*Itt megrendelheted a könyvet kedvezményesen*

Fülszöveg

Mi a fontosabb: a barátság, a hűség vagy a szerelem?

Colleen Hoover és Griffin Peterson együtt visszarepítik az Egy nap talán rajongóit Ridge Lawson és Sydney Blake zenés világába.

Maggie is ott lesz.

És Warren és Bridgette.

A regény a New York Times bestseller Egy nap talán folytatása.
Tedd teljessé az élményt!

Véleményem a könyvről

Colleen Hoover az egyik kedvenc szerzőm, így nem véletlen, hogy a Maybe Someday is igazán előkelő helyen csücsül nálam a kedvencek polcán. Bár úgy gondolom, hogy a történet önmagában is kerek egész volt, azért mégis nagyon jó volt ismét visszacsöppeni egy picit a szereplők életébe. 

A Maybe Now ott veszi fel a fonalat, ahol a Maybe Someday abbamaradt, a Ridge szerelmi vallomását követő reggelen, illetve a korábban már publikált Maggie epilógusánál, ami során a lány egy ejtőernyős ugrásra vállalkozik. Innentől Sidney, Ridge, Maggie és Jake szemszögén keresztül olvashatjuk, hogy mi történik a szereplőkkel. Ahogy említettem, Sidney és Ridge történetét eddig is lezártnak éreztem, de nagyon örültem, hogy ez alkalommal Maggie is kapott egy boldog befejezést, hiszen bár nem neki drukkoltam az előző kötetben, őt is nagyon kedveltem és sajnáltam. Warren és Bridgette szintén nagy szerepet kap a kötetben, aminek szintén örültem, hiszen a Maybe Not című novella során ők is nagyon a szívemhez nőttek. A befejezés számomra egy picit már túl sok volt, de ennek ellenére is nagyon élveztem az egész könyvet. 🙂

Első alkalommal akárcsak a szerző Too Late című regényét, ezt a történetet is fejezetről fejezetre olvastam a Wattpadon. Alig vártam, hogy az írónő mikor teszi fel a következő részeket, és hihetetlenül izgatott voltam, ahányszor ismét találkozhattam a szereplőkkel. Furcsa, de talán pont ez az izgalom és várakozás hiányzott most, mert másodjára már nem ütött olyan nagyot nálam ez a kötet, holott a Maybe Somedayt háromszor is olvastam, persze ennek ellenére tényleg szerettem.

Imádtam a könyvben Griffin Peterson dalait. Nagyon sajnálom, hogy már jó ideje valamiért eltűnt a közösségi felületeiről és két éve a weboldalát is megszüntette, mert nagyon tehetséges zenésznek tartom.

Összességében mindenképpen ajánlom ezt a sorozatot. Számomra hatalmas kedvenc lett! <3

*Rendeld meg a könyvet kedvezményesen!*

*Olvass bele!*

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Maybe Someday szereplőit. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megfejteni, kitől származhat.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladvány:

 “Basszus, én csak szívattalak a Maggie-dologgal. Ugye nem dobtad az ihlet kedvéért?“

a Rafflecopter giveaway

Állomások

[Blogturné Klub]

11.27. – Könyvvilág
11.29. – Szaffi polca
12.01. – Veronika’s Reader Feeder
12.03. – Dreamworld – extra
12.05. – Szaffi polca – extra
12.07. – Sorok Között
12.09. – Dreamworld
12.11. – Csak olvass! – extra
12.13. – Csak olvass!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

One thought on “Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most (Egy nap talán 2.) – Blogturné + Nyereményjáték

Leave a Reply